Close
8 willekeurige feitjes over mij

8 willekeurige feitjes over mij

Onder het motto het moeten niet altijd diepzinnige posts zijn vol inzichten om mij wat beter te leren kennen deel ik vandaag acht random dingen over mezelf. Gratis en voor niks, jawel. Feitje nummer 7 geloof je nooit. πŸ˜€

 • Ik eet elke dag chocola en ik merk – zonder zever – een effect als ik dat niet doe. Op vakantie is die chocola niet altijd vanzelfsprekend en dan ontstaat er na een aantal dagen een ontzettende drang naar chocola waardoor ik chagrijnig word als die onvervuld blijft. Er zijn ergere verslavingen waarschijnlijk, maar zonder mijn dagelijkse cacaoshot kan ik echt niet.
 • Ik was als kind altijd een moeilijke eter, maar heb de laatste jaren een serieuze inhaalbeweging gedaan. Het resulteert alleen nog in het feit dat ik absoluut geen vis eet. En nee ook geen schaaldieren. Ik lijd dus meestal wat langer honger op etentjes aangezien de hapjes en het voorgerecht vaak met vis zijn. Waardoor ik ook altijd veel medeleven voel met mensen die om andere reden bepaalde zaken niet eten bv. een allergie of een veggie/vegan levensstijl.
 • Ik heb eigenlijk een grondige hekel aan sociale media en was er ook heel laat bij met Facebook, Instagram en aanverwanten. Facebook maakte ik aan omdat er op de unief te veel groepswerken waren die daar werden besproken. Als online marketeer moet ik daarnaast wel de nodige accounts in stand houden om mijn werk te kunnen doen. En er is mijn blogpagina natuurlijk. Maar als ik echt kon kiezen mochten ze dat afschaffen.
 • Ik haat het om materialistische dingen te kopen. Aka ik ben geen shopping queen. Niet alleen kledij, schoenen, handtassen, maar ook gsm’s en andere praktische zaken. Minimalisme is al mijn levensstijl van in de vroege jaren 2000 (eat that hipsters) en ja dan loop ik soms rond in schoenen die eigenlijk kapot zijn of te grote broeken omdat ik wat ben afgevallen. Zolang ik maar niet naar de winkel moet.
 • In dezelfde categorie heb ik nog een grotere hekel aan de supermarkt. Hoe altijd alles van plaats verandert, mensen die met hun kar in de weg staan, jengelende kinderen, het hoogste schap waar je net niet aan kan, mensen met te veel klein geld aan de kassa, jengelende kinderen… Ik wil hier weg.
 • Ik heb niets met sporten die je alleen en op eigen initiatief moet gaan doen. Zoals lopen of fietsen. Naast saai, is het moeilijk om me te motiveren na een lange dag en dus stel ik het uit met de gedachte dat het morgen ook nog kan. Maar dat dan elke dag. Samengevat: ik ben nogal lui en blijf graag in de zetel liggen. Daarom heb ik een soort sociale druk nodig om op een vast tijdstip per week naar een groepsles te gaan. Vandaar dat mijn danslessen en de zumba zo goed werken. Ik heb even weinig zin om die sportkleren aan te trekken en die zetel uit te komen, maar anders ben ik niet meer mee met de pasjes dus ja, ik moet wel.
 • Ik ben nogal direct in de omgang. Ik zeg wat ik denk.Maar ik heb daar vaak wel zeer grondig over nagedacht. Het is dus niet zo dat ik er zaken uitflap. Ik denk gewoon zo hard na over de inhoud, dat ik vergeet aandacht te besteden aan de vorm. En dus kan ik al eens fel of bot overkomen. Maar nooit zonder dat wat ik zeg ook op iets slaat. Waardoor ik er vaak mee weg kom. En mijn naaste omgeving dit aan mij apprecieert. Maar iemand die mij niet kent die kan soms raar opkijken. Sorry not sorry.
 • Ik heb zodus een hekel aan smalltalk. Vooral aan de telefoon. Mensen bellen jou met een reden, dus maak maar direct je punt. In mijn job heb ik leren smalltalken aan de telefoon en tijdens meetings. Maar ik heb het niet zo graag over hond van de tante van de ex-vriendin van je schoonbroer. Dat boeit me helemaal niet. Geef mij maar diepgaande gesprekken die echt over iets gaan.

Herkenbare puntjes? Of helemaal niet?

0 thoughts on “8 willekeurige feitjes over mij

 1. Aah de supermarkt, een geweldig grote bron van ergernis vind ik zelf. En dus stuur ik het lief vaak om boodschappen πŸ™‚ Leuke post trouwens! Wie weet neem ik hem wel eens over!

 2. Haha, ik ben dus eerst gaan tellen tot nummer 7 :-).
  Dat laatste puntje is ook herkenbaar: ik heb ooit eens de commentaar gekregen van een collega dat ik tΓ© direct was naar een klant toe, in plaats van eerst een beetje te smalltalken. Sorry, maar dat is hoe ik ben πŸ™‚
  En de supermarkt: ik haat die vooral op zaterdag. Echt, gruwel! Meestal ga ik nu op vrijdagavond naar de Colruyt, zo rond een uur of 20. Véél rustiger, en dan slapen de meeste jengelende kindertjes al πŸ˜‰

  1. Haha en ik heb echt maar lukraak puntje 7 gekozen hoor πŸ˜€ ja, dat smalltalken, je kan dat een beetje trainen maar helemaal natuurlijk gaat het toch nooit aanvoelen

 3. Ik had ook een enorme hekel aan boodschappen doen! :O Maar sinds een paar jaar heb ik een abonnement op Boerschappen, in Breda (een soort Hello Fresh maar dan met lokale producten, en minder plastic). Dat scheelt zoveel tijd in de supermarkt! En het is ook allemaal een stuk verser. Heerlijk! Misschien is iets soortgelijks ook wel iets voor jou?

 4. Herkenbare puntjes! Ik hou ook niet van shoppen en ben nooit materialistisch geweest. Er zijn wel spullen dat ik graag koop maar dat zijn er heel erg weinig πŸ™‚

 5. Ik shop héél graag, ben ook wel direct (terwijl ik het toch vaak al heb ingepakt), en doe mijn boodschappen al jaren via Collect en Go omdat het snel wil gaan, maar eerlijk? Ik ga graag naar de winkel, eender welke winkel. Ik shop gewoon graag dus πŸ˜‰

 6. Cocoa? πŸ˜‰ Niet naar Nepal op vakantie gaan. Ik heb zwaar moeten afkicken in die drie weken, dat was inhumaan.
  Ik ga graag naar de supermarkt, ik beken. Maar wel liefst afwisselend. Colruyt, GB en Origino bv. Vooral Origino, altijd rustig daar, nog nooit kinderen gezien πŸ˜€
  Allez punt 7 die wist ik echt nog niet van u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *