Close
20 dingen die ik graag doe

20 dingen die ik graag doe

In navolging van Irene en Sofie lijst ik ook even 20 dingen op die ik graag doe en wanneer ik ze voor het laatst gedaan heb.

 1. Lezen (gisteren en staat voor vandaag ook nog op de planning)
 2. Naar een museum gaan (3 weken geleden, een bezoekje aan Bozar en KMSKB)
 3. Bloggen (nu 😀 staat op een lager pitje de laatste twee jaar, en dat zie je jammer genoeg een beetje bij iedereen in blogland heb ik zo het gevoel)
 4. Prutsen in de bullet journal (2 weken geleden, besteed ik het meeste tijd aan bij het begin van een nieuwe maand, ik schrijf gemiddeld om de twee à drie dagen er dingen in)
 5. Puzzelen (laatste puzzel afgewerkt in februari denk ik, ik doe dit eigenlijk te weinig)
 6. Kleuren op nummer (nieuwste hobby en misschien denk ik als ik deze teruglees over enkele jaren, huh? Maar momenteel: een paar dagen geleden)
 7. Naar de koers/cross gaan (als ik even de start van de Brabantse Pijl 10 seconden gaan kijken vorige woensdag niet mee tel, dan is het geleden van 1 januari)
 8. Koers/cross kijken (een half uur geleden: de Amstel Gold Race voor vrouwen gekeken)
 9. (Historische) films en series kijken (eergisterenavond, ik tel vaak tv kijken niet mee als hobby maar eigenlijk doe ik het wel vaak en graag dus bij deze toch in het lijstje gezet)
 10. Op reis gaan (geleden van Parijs eind februari, maar komende donderdag vertrek ik naar Napels ☀️).
 11. Muziek luisteren (vrijdag tijdens het werken nog intensief geluisterd, gisteren in de auto en net Spotify opgezet toen ik dit blogje begon te typen)
 12. Dansen – in de dansles of op een feestje. (in de dansles: vorige maandag, op een feestje: vier weken geleden op het werkweekend en de week ervoor met vrienden hier in het dorp)
 13. Kruiswoordraadsel oplossen (vorige week nog een sudoku proberen invullen denk ik – doe ik het liefst in de zomer terwijl ik in de tuin zit)
 14. Een boardgame spelen (moet ook zo’n twee weken geleden zijn)
 15. Naar de wellness gaan (toevallig gisteren, daarvoor was het volgens mijn bullet journal 8 maanden (!) geleden, schandalig!)
 16. Uit eten gaan (vrijdag snel na het werk iets gaan eten, maar echt als geplande ontspanning was de laatste keer 22 maart)
 17. Afspreken met vrienden (minder dan twee weken geleden, op 5 april)
 18. (in de zomer) naar een optreden of een voorstelling gaan kijken (dit doe ik dus vooral in de zomer en daardoor is het ook alweer geleden van vorige zomer denk ik)
 19. Een fotoboek maken (twee weken geleden heb ik het fotoboek van Firenze afgerond, aan dat van Ierland ga ik binnenkort beginnen)
 20. Yoga/pilates (pilates doe ik thuis via YouTube en is belachelijk lang geleden, yoga van vorige maand tijdens de middag op het werk, komende woensdag staat er weer een sessie gepland)

Ik ben verbaasd dat ik toch zo vlot op 20 dingen kon komen, dat had ik eerlijk gezegd niet gedacht. En ook niet zo’n slecht rapport van de laatste keren vind ik zelf.

Welke dingen doe jij graag en van welke is het veel te lang geleden dat je ze nog eens gedaan hebt?

8 thoughts on “20 dingen die ik graag doe

 1. Leuk om jouw lijstje te lezen! Ik bedacht (en nu nog eigenlijk) daarna allemaal dingen die ik er nog aan had kunnen toevoegen :p

 2. Leuk lijstje, je komt inderdaad makkelijk aan 20 dingen eens je begint! Kleuren op nummer klinkt leuk, net zoals veel andere dingen waar ik zelfs nog niet eens aan had gedacht. Alleen de koers is niet zo mijn ding, maar ik kijk/volg soms wel mee aangezien mijn man en zijn familie wel koerskijkers zijn :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *