Close

Over Annelies

Welkom op mijn persoonlijke blog. Hier vertel ik wat meer over het meisje achter de blog.

Mijn naam is Annelies en ik ben 29 lentes jong. Na mijn studies Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en een belachelijk interessant jaar aan de Belgian Advertising School tijdens #BAS1516, werk ik momenteel als online strateeg bij het webbureau Statik in Leuven. En dat doe ik met veel plezier!

Met GoAnnelies heb ik mijn plekje op het internet waar ik mijn ei kwijt kan. Je krijgt hier bakken inspiratie om zo veel mogelijk uit het leven te halen, om jezelf te ontplooien en de wereld te verkennen. Dit alles overgoten met een dikke portie levensvreugde én een persoonlijke toets. Ik vertel je mijn zorgen, moeilijkheden, vreugdes en lichtpuntjes, kortom mijn verhaal. Alles wat je hier leest is 100% GoAnnelies.

♥ kattenpootjes ♥ dansen tot je niet meer kunt ♥ de koers kijken op het puntje van mijn stoel ♥ een boek lezen op papier ♥ lekker nerdie geschiedenisdocumentaires kijken ♥ wegdromen bij kostuumdrama’s ♥ verdwalen tijdens een citytrip ♥ foto’s nemen om momenten vast te leggen voor altijd ♥ met de voetjes in het zeetje ♥ dat verfrissende gevoel wanneer je uit de sauna komt ♥ elke dag chocolade

Met deze blog heb ik nu mijn eigen plekje waar ik iets kan vertellen over wat me passioneert. Als je iets met passie doet kunnen er immers wonderlijke dingen gebeuren. Passie als toverwoord.

Veel leesplezier!

P.S. Heb je een vraag voor mij? Wil je reageren op één van mijn blogs of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan even contact met me op.

4 thoughts on “Over Annelies

  1. Dag Annelies
    Wat een juweeltjes ontdek ik hier. Fijne blog, ik ben fan. Waar Facebooklinks al niet goed voor zijn. Mocht ‘doe zo verder’ niet afgezaagd zijn, zou het hier zeker op zijn plaats zijn.
    Vele groeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *