Close

Nog meer GoAnnelies

Regelmatig komen mijn schrijfsels ergens anders terecht dan op deze blog. Hierbij een overzichtje:

Mijn andere blog

  • GoAnnelies op In Another Era: Sinds de zomer van 2020 kan je mijn reviews en leesavonturen volgen op deze Engelstalige historische fictie blog.

Mijn nieuwsbrief

  • Mijn nieuwsbrief In Another Era heeft dan wel dezelfde naam als mijn boekenblog, maar de inhoud is helemaal anders. Ik breng er verhalen van lang en minder geleden met een leuke twist. Verhalen die je mailbox hopelijk opfleuren.

Nog meer boekentips

  • GoAnnelies op Goodreads: Hier vind je recensies van alle boeken die ik las. Ik lees voornamelijk historische fictie, maar ook eerder populaire boeken komen aan bod. Wie weet ontdek je wel een nieuwe parel.
  • GoAnnelies op Leuven Leest: Nog meer boekentips vind je op Leuven Leest. Daar deel ik als ambassadeur regelmatig enkele boeken die zeker op je lijstje moeten prijken.

Gastblogs

Professioneel

  • GoAnnelies op Statik.be: Als hoofdredactrice van onze bedrijfsblog vind je regelmatig heel wat schrijfsels van mij terug over alles wat met online marketing of de digitale wereld te maken heeft.
  • Ik was te gast in de derde aflevering van de podcast Schoon Schip, de podcast voor KMO’s over duurzaam ondernemen. In deze aflevering heb ik het samen met Wannes Van De Giel over duurzame marketing, gedragsverandering, greenwashing en McDonalds. Je kan de aflevering onder andere hier beluisteren.
  • GoAnnelies op het wijde internet. Voor mijn hoofdberoep schrijf ik regelmatig webcopy, zowel in het Nederlands als het Engels. Van hele websites, blogberichten, landingspagina’s, social media posts tot advertenties en weer helemaal terug. Je mag me steeds contacteren voor een inkijkje in mijn portfolio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *