Close
Mijn meest gelezen blogposts

Mijn meest gelezen blogposts

Ik vind het eigenlijk wel fijn dat bepaalde bloggers voor de Blogboost najaarschallenge hun best gelezen posts nog eens hebben opgelijst. Et voilà, ik ben ook eens in mijn statistieken gedoken. Soms geloof ik mijn statistieken niet echt, ik draai een gratis WordPress blog en geen zelf-gehoste website waar ik met behulp van Analytics meer inzichten zou kunnen verzamelen. Dus het is soms gissen naar vanwaar het verkeer juist komt, soit. Hier zijn mijn 10 best gelezen blogjes.

Over perfectionisme, controledrang en loslaten

Een eyeopener voor mezelf wanneer ik ontdekte dat ik eigenlijk niet de typische perfectionist ben, maar wel een die-hard controlefreak. Ik denk dat deze herkenbaar is voor velen en daarom ook veel gelezen is.

Een leeg blad

Dit was een super slecht scorende post, tot in maart van dit jaar (aka de eerste lockdown). Ineens komt hier bijna alle dagen verkeer op binnen. Ik kan niet echt zien van waar het komt, maar ik vermoed eigenlijk dat deze blogpost bij de bots is belandt, of er ergens naar gelinkt wordt op een andere website of iets dergelijks. Het is in ieder geval iets louche. Want het is nu niet bepaald mijn meest interessante post.

12 opmerkingen die je niet wil horen als je een nieuwe relatie aankondigt

Mijn ironische postjes doen het altijd goed en zijn denk ik wel herkenbaar voor velen. Zagen over de reacties van anderen, er is niks leuker toch?

Waar ik een hekel aan heb #1

Beetje in dezelfde trend dit. Maar deze keer werd er gezaagd over dingen waar ik me aan erger. Het is ondertussen een wederkerende rubriek geworden (check de corona-editie, mocht je deze gemist hebben).

Londen: het alternatieve Shoreditch

Ik ben altijd blij als ik mensen van reisinspiratie kan voorzien. Meestal zijn dit niet mijn meest gelezen posts, maar ze scoren soms wel goed in zoekmachines. Tips voor Shoreditch geef ik met plezier, aangezien het één van mijn favoriete wijken in Londen is.

Boedapest #2: ook een reisverslagje.

Een heel oude post uit 2015, ik merk dat meteen aan hoe ik zo’n reisverslag toen schreef. Maar ook hier landden best wat bezoekers op. Vaak ook uit andere landen, dus ik denk dat de taal wel niet altijd een match is en verdenk ook hier bots die voor verkeer zorgen, ook deel 1 en 3 van deze vakantie scoren goed trouwens. Boedapest is trouwens een geweldige stad!

#BAS1516: the recap

Mocht ik zelf een top tien maken van blogposts die het meest een sleutelpunt waren de afgelopen 5 jaar dan zou deze er zeker instaan! Ik schreef deze post in de laatste week van mijn BAS postgraduaat. Het was een moeilijk jaar geweest voor mezelf en hier schrijf ik het open van me af. Sommige toenmalige klasgenoten hebben me er zeer positief over aangesproken omdat ze eindelijk eens in mijn hoofd konden kijken, anderen vonden me hard in deze tekst. Ik blijf achter elk woord staan.

De niet zo Pinterestwaardige gids voor 7 dagen op Malta & Gozo

Hier ben ik best blij om want ik heb veel tijd gestoken in dit bericht en ik mistte deze soort blogpost heel erg tijdens mijn voorbereiding van de vakantie. Het plan is om binnenkort eens alle verslagjes van Malta te publiceren en dan terug te linken in deze overzichtspost. Ik stuurde het artikel ook vaak door naar vrienden en kennissen die zelf naar Malta op vakantie gingen dus dat kan ook de hogere cijfers verklaren.

Een beetje introvert is best oké

Over de MBTI-test en energie uit jezelf halen. In deze periode heb ik mijn introverte karakter echt leren omarmen dus het is wel een belangrijk inzicht geweest.

Quarter life: het is geen wedstrijd

Ook dit blijf ik een waardevol inzicht vinden: het leven is geen wedstrijd met allemaal dezelfde start en finish. Het heeft dus geen zin om te gaan vergelijken.

Wat lees jij graag op deze blog?

0 thoughts on “Mijn meest gelezen blogposts

  1. Ik merk dat een titel die slecht nieuws aankondigt zeeeer goed scoort. Ik kreeg nooit meer lezers dan toen ik in mijn vorige blog aankondigde dat mijn ex en ik uit elkaar gingen.

  2. Ik heb al veel aan de reisverslagen gehad, zo ben ik naar de sky garden in Londen geweest omdat ik er hier over gelezen heb. Maar ook de persoonlijke posts lees ik erg graag 🙂

  3. ‘k ben er nog maar pas, dus jah…voorlopig moet ik het antwoord nog wat schuldig blijven. Maar Lola heeft wel ergens gelijk. Bij mij duikt “hoe kloot je je ex” regelmatig op in de statistieken. Merkwaardig. Alsof het een handleiding is. Is niet meer dan een hoopje frustratie. Conclusie: negatief nieuws leest men graag. De therapeut is blij en moedigt het aan. Ik lees liever het paard in de wei. In braille 🙂 *ook het paard is blij en moedigt dit aan*

    1. Ja ik denk dat voor veel mensen het negatieve ook wel herkenbaar is en dat het een beetje een vorm is binnengluren, ook op de slechte momenten. Ik heb zelf nog niet over zoiets echt slecht geblogd, maar hoorde ook al van collega blogsters dat posts over je ontslag geven enzo het ook vaak goed doen. Dus het klopt wel, dat negatieve.

  4. Ik zou dat ook eens moeten doen in mijn statistieken duiken 🙂 Ik lees hier zowat alles graag, sowieso de boekenupdates maar ook je meer persoonlijke posts hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *