Close
Op het nachtkastje #26
Processed with VSCO with g3 preset

Op het nachtkastje #26

In deze rubriek vertel ik jullie wat er leeft tijdens dat spreekwoordelijke laatste uur voor ik ga slapen. Welke boeken ben ik aan het lezen? Aan welke series ben ik hooked? En wat is er de afgelopen maand allemaal gebeurd?

Gelezen

 • Wekenlang heb ik genoten van het 7de deel van Outlander, een echo in de tijd. Wat mij betreft was dit weer een goede oude Outlander met fantastische karakterontwikkeling aan een fijn kabbelend rustig tempo. En ja, mega cliffhangers op het einde :o. Toch wel wat spijt wanneer ik gisteren de laatste bladzijde omsloeg.
 • Het eerste boek uit de bibbox was Stella Maris, een verhaal dat zich afspeelt op een schip. We leren drie Ieren kennen die hun land ontvluchten tijdens de grote hongersnood in 1847 (de grootse Europese humanitaire ramp van de laatste eeuwen trouwens). Het verhaal is eigenlijk best goed, maar ik vond het niet goed geschreven. Te droog, te afstandelijk, dus gemengde gevoelens.
 • Momenteel ben ik bezig in het tweede boek van Robert Harris over Ciceron, Lustrum. Ondertussen is Cicero consul en staat hij voor heel wat uitdagingen.

Gekeken

 • Seizoen 5 van Vikings uitgekeken en wat mij betreft had het een heel satisfying einde. Er gingen eens niet 5 van mijn favoriete personages dood. De historische verhaallijn in Engeland blijft jammer genoeg wel met de haren getrokken.
 • Seizoen 3 van Victoria staat klaar op de digibox om aan te beginnen. Benieuwd!

Meegemaakt

 • Heel wat bouwdagen
 • Een fijne driedaagse aan zee, om er zo toch even tussenuit te zijn
 • Openmonumentendag in Leuven, want zo nerdy ben ik ook wel én ja ik was de jongste uit het publiek vaak… 🙂

Uitkijken naar

 • Cross, het is weer zover, het nieuwe crossseizoen is begonnen
 • Enkele daagjes vakantie tussendoor
 • Het einde van de ruwbouwwerken
 • Niet zo veel leuke dingen op de planning momenteel eigenlijk…

Geblogd

Heb jij fijne plannen deze maand?

0 thoughts on “Op het nachtkastje #26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *