Close
Lichtpuntjes #6

Lichtpuntjes #6

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen, maar eigenlijk zijn er elke dag kleinere blijmakers om even dankbaar voor te zijn. De laatste weken waren op zijn zachtst gezegd moeilijk. In zo’n periode is het dubbel zo belangrijke om lichtpuntjes bij te houden (wat ik BTW veel te weinig heb gedaan ^^).

 • Met voorsprong op nummer één: mijn citytrip naar Sevilla in november. Zon, prachtige stad, culturele bezoekjes, fijn gezelschap en veel lekker eten (tapas!) en wijn! Ik heb nog geen letter kunnen schrijven over deze vakantie, maar dat komt er in 2018 zeker aan 😉
 • De laatste tijd echt wel een lichtpuntje: het feit dat ik op zaterdag en/of zondag even kan uitblazen door naar de cross te kijken op tv. De vrouwencross is ook dit jaar weer super spannend en attractief. Deze week ga ik eindelijk nog eens een paar keer live kijken!
 • Toch ook wel heel trots op mezelf hoe ik de periode november – december ben doorgekomen. Soms ben je sterker dan je zelf denkt.
 • Mijn danslessen zijn ook echt wel een vermelding waard. Door alle stress en drukte vertrek ik meestal zonder er echt zin in te hebben, maar na 2 minuten ben ik alles compleet vergeten. Ik kom altijd weer thuis als nieuw en kan terug dingen relativeren. En dan kreeg ik afgelopen tijd nog een compliment van mijn lerares modern dat ik perfecte balletvoeten heb. Ik strek mijn tenen blijkbaar heel mooi en dat zonder ooit 1u ballet gehad te hebben. Trots op mijn hard werk 🙂
P1090461
Sevilla <3
 • De eerste kleine plannen voor 2018 zijn een feit. Nog altijd een te leeg blad wat mij betreft, maar ik ga er eens werk van maken ;).
 • Leuke reacties op mijn nieuwe rubriek History Nerd en ook Op het Nachtkastje wordt veel gelezen. De aandachtige lezer zal misschien gemerkt hebben dat er deze maand 6 berichten online zullen komen. Qua blog improvement heb ik het dit jaar wel goed gedaan.
 • Het werk in 2017 op een relatief goede manier kunnen afsluiten. Targets gehaald, tevreden klanten en een fijne kerstreceptie. Januari wordt sowieso een spannende maand, dus goed om mijn verlof op deze manier in te gaan.
 • Ik heb een weekje kerstvakantie en hoewel de meeste dagen wel al bezet zijn (ik wou dat ik kon uitschrijven voor de feestdagen ^^) hoop ik toch ook een paar daagjes goed uit te rusten fysiek en mentaal om dan de volgende lange periode goed door te komen.
 • Kerstvakantie beginnen met een bezoekje aan de musical The Little Mermaid in Gent. En ow, wat ik heb genoten. Ergens blijft er toch altijd een Disneyprinsesje in mij zitten. Meer van dit soort dingen in 2018!

Fijne feesten iedereen!

Vorige lichtpuntjes teruglezen?

Wat doe jij met de feestdagen? Vakantie? Werken? Feesten met de familie of net wat me-time?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #6

 1. Hier staat een weekje vakantie op de planning. Met veel feesten en uitstapjes met Tuur. En wat goed zeg van je voeten, ik herinner me uit mijn lessen ballet dat daar toen wel erg veel op gehamerd werd 🙂

  1. Geniet ervan! Ja, bij ons wordt daar niet zo opgehamerd maar ik heb er stiekem wel altijd veel op gelet dan is het fijn om z’n compliment te krijgen 😉

 2. Sevilla ziet er zo mooi uit! Ik ga misschien met vriendinnen in mei 🙂 Altijd een heel gedoe om een stad te vinden waar we allemaal nog niet geweest zijn! Ik heb tot 2 januari verlof, echt zalig! Veel familiefeestjes, maar voor de rest heb ik eigenlijk weinig gepland. Echt niet van mijn gewoonte, maar ik merkte dat ik het even nodig had 🙂

  1. Oh je gaat zeker en vast genieten van Sevilla, ik vind het echt een aanrader! Ja soms is dat even nodig hé. Ik ga ook genieten van de vrije dagen 😉

  1. Goh qua drukte vond ik het allemaal goed meevallen. Uiteindelijk is het een grote zaal met foyer en de meeste voorstellingen zijn niet uitverkocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *