Close
5 dingen waar ik niet zonder kan

5 dingen waar ik niet zonder kan

Noem het gerust een verslaving of een ongezond grote obsessie, maar er zijn nu eenmaal dingen waar ik niet zonder kan, niet zonder wil en hopelijk ook nooit zonder moet. Ook al zijn ze niet levensnoodzakelijk, de volgende zaken zou ik toch heel erg missen op een onbewoond eiland in de oceaan.

Zoetigheden

En dan vooral ijs en chocolade. Als het maar zoet is en als het maar veel is. Oké, ik heb een beetje een chocoladeverslaving (sorry suikerspiegel). Ik eet het alleen maar elke dag (een paar keer ^^). Mijn favoriete ijs is trouwens alles behalve chocolade-ijs. Ja, ik ben een beetje vreemd.

Intellectuele uitdaging

Klinkt een beetje zwaar, maar ik denk gewoon graag na (ik heb een hoge need for cognition, waardoor ik met dit soort moeilijke termen kan gooien :p). Zelfs wanneer ik mij wil ontspannen door een boek te lezen of een serie te kijken heb ik graag dat er wat diepgang en complexiteit inzit. Gewoon lekker ‘wegkijken’ zit er bij mij niet in. Geef mij maar iets dat ik kan laten bezinken.

Muziek

Tijdens mijn puberteit was ik ofwel aan het slapen ofwel muziek aan het luisteren. Ondertussen heb ik nog wat andere nevenactiviteiten gevonden ^^, maar muziek is nog steeds erg aanwezig. Vooral tijdens het autorijden is muziek een uitlaatklep (auto en uitlaatklep, heb je hem? xD). Ik heb trouwens geen favoriet muziekgenre, het type muziek dat ik luister hangt echt af van mijn humeur.

IMG_7066

Mijn bed 

Inclusief mijn katten die vaak het volledige bed inpalmen. Rust is gewoon iets wat ik erg nodig heb, toch zeker zo’n 8u slaap per nacht of ik kan al eens chagrijnig worden (en dat wil je niet ^^). Ik slaap ook nergens zo goed als in mijn bed. En mijn katten blijkbaar ook niet…

Mijn vrienden

Als single komen mijn vrienden natuurlijk op de eerste plaats. Ik heb nu eenmaal iemand nodig om tegen te zagen… Nee mopje! Vriendschap vraagt misschien wel meer inspanning dan een relatie, maar gelukkig heb ik toppers als vrienden. Elkaar steunen door dik en dun en vooral veel plezier maken. Bij mijn vrienden blijf ik me voor altijd 18 voelen!

Wat zou jij enorm missen op een onbewoond eiland?

0 thoughts on “5 dingen waar ik niet zonder kan

  1. Ik zou mijn familie en vrienden missen en gewoon sociaal contact. Ik heb soms even nood aan rust en tijd voor mezelf, maar als dat te lang duurt, heb ik weer enorm nood aan onder de mensen komen.

    1. Helemaal mee akkoord, vind het ook belangrijk om een goede balans te hebben tussen tijd voor mezelf en voor anderen. Moet ik misschien ook eens een artikel over schrijven 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *