Close

Nog 1 week student

Nog 1 week ben ik student. De categorie van mensen met te veel vrije tijd die een dieet van bier volgen en vooral niet te veel nadenken. Enfin, dat is toch wat men zegt 😉 Ik zei het studentenleven vorig jaar eigenlijk al vaarwel, want BAS is toch meer ‘gratis’ werken dan studeren. Maar nu is het definitief: ik begin heel binnenkort aan mijn eerste job.

Een echte job. Zo eentje met een echt loon en met echte verantwoordelijkheden. Het is allemaal heel spannend en serieus ineens. Ik begin op 11 juli als online marketeer bij Statik in Leuven. Geen pure reclame meer dus, maar wel nog steeds een bureau dat werkt voor verschillende klanten én – wat voor mij belangrijk was – een sterke focus op het digitale. En ik keer natuurlijk terug naar de mooiste stad van Vlaanderen. Hoe fijn en gezellig Mechelen ook was, ik heb Leuven intens gemist. En dus heb ik mijn belangrijkste doel van 2016 bereikt: BAS met succes afgerond (dat hoop ik toch :p) en een leuke eerste werkervaring om mijn tanden in te zetten.

Nog 1 week ‘naar school gaan’ en binnenkort de allerlaatste proclamatie. Ik heb een geweldige studententijd gehad, maar ik voel al langer dan vandaag dat het nu wel genoeg is geweest. Ik zal elke dag, elke seconde blijven leren. Want zo zit ik in elkaar. Ik wil nog zoveel leren. Mezelf blijven ontwikkelen. Maar buiten de schoolcontext graag 🙂 Niet meer student, maar online marketeer. Het kan snel gaan.

Zo, dit was even een serieuze update 🙂 Maar wel een fijne om met jullie te delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *