Close
Travel tips: hotspots Amsterdam

Travel tips: hotspots Amsterdam

Met 25 man naar Amsterdam. Dat hebben we gedaan met #BAS1516. Veel tijd om aan sightseeing te doen hadden we niet want we waren er natuurlijk om reclamebureaus te bezoeken en alvast wat werk te verzetten voor de pitch van de week. Ik was zo druk bezig dat ik zelfs vergeten ben om foto’s te maken (!) maar gelukkig heb ik wel twee toffe eettentjes gespot.

Pllek is toffe plek (wat wil je met zo’n naam?) om te vertoeven, gelegen aan het water op de NDSM werf in Amsterdam Noord. In dit containerrestaurant kan je biologisch verantwoord eten en er vinden regelmatig exposities plaats. In de zomer kan je er over de koppen lopen, maar wij waren er voor een snelle lunch en toen was het er vrij rustig. Het eten was prijs kwaliteit zeker oké, je betaalt natuurlijk iets meer omdat het gaat om duurzaam eten.

pllek

Tussen de Dam en het Redlight District ligt de levendige Warmoesstraat. Het is er super toeristisch (en dus prijzig) en er zijn veel uitgaansplekken. Burgerfabriek is een welgekomen afwisseling, waar je kwaliteit krijgt voor weinig geld in een gezellig interieur. Zeer betaalbare en super lekkere gourmetburgers met frietjes of een aardappel in de schil. Het personeel was ontzettend vriendelijk en in het interieur zijn de oude elementen van een vroegere fabriek mooi behouden. De Italiaanse burger  is een aanrader, maar alles zag er lekker uit.

IMG_0137

Ik wil absoluut nog een keer terug naar Amsterdam om de rest van de stad grondig te verkennen en nog meer leuke hotspots te ontdekken. Naar deze twee plekken zal ik echter met veel plezier terugkeren!

Welke hippe eettentjes in Amsterdam mag ik de volgende keer zeker niet overslaan?

0 thoughts on “Travel tips: hotspots Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *