Close
So, how’s #BAS1516?

So, how’s #BAS1516?

“Succes is like pregnancy. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you got fucked to achieve it”.

Met deze quote begonnen we een dikke drie weken geleden bij BBDO aan #BAS1516. Het vat de afgelopen tijd grondig samen: succesvol zijn is verdomd hard werken. Maar de voldoening achteraf is eens zo leuk.

De afgelopen drie weken stond ik elke morgen -zonder uitzondering- enorm vroeg op om pas heel laat weer thuis te komen. Ik ben gemiddeld 12 uur per dag fulltime met BAS bezig. En eigenlijk heb ik daar helemaal geen probleem mee. Het feit dat ik -absoluut geen ochtendmens zijnde- elke dag zonder zeuren op een vroeg uur mijn bed uit spring (nu ja stap ^^) bewijst voor mij des te meer hoe graag ik dit wil en hoe fijn ik dit vind. De afgelopen drie weken waren hard maar vooral leerrijk, interessant en -jawel- tof!

We hebben een fijne groep, we hebben reeds voor merken zoals Tabasco, Mastercard en Mazda mogen werken en we hebben een hele hoop reclamebureaus bezocht. Om nog maar te zwijgen van alle inspirerende mensen die we hebben ontmoet. Ik ben een geluksvogel! Antwerpen, Gent en Brussel waren al niet veilig voor BAS en deze week gaan we naar -mijn grote liefde- Leuven <3 Natuurlijk zijn we meestal in Mechelen, een stad die ik totaal niet kende, nochtans zo dichtbij en vooral zo divers.

P1020240 (2)

P1020247 (2)

P1020259 (1)

Serieus, hoe mooi is Mechelen onder een herfstzonnetje?

Ons BAS-lokaal begint stilaan vorm te krijgen. Je vindt ons achter een felgroene deur op de bovenste verdieping van Campus de Ham. Op vrijdag zijn we voor de -gevreesde- pitch in het Ondernemingshuis van Mechelen, een inspirerende plek.

P1020361 (2)

P1020257 (2)

Mijn vrienden vragen mij tegenwoordig niet meer How’s life? maar wel How’s BAS? Ze hebben ondertussen wel al door dat het veel van mijn tijd vergt. Wel, #BAS1516: tis druk maar tis geweldig! Ik hou jullie op de hoogte!

P1020310

0 thoughts on “So, how’s #BAS1516?

    1. Dankje! Ik zal zeker nog bloggen over BAS, er is nog veel te vertellen 😉 We zijn net allemaal begonnen aan onze stage voor 5 maanden en ik zal binnenkort een update geven over hoe dat loopt. Je kan altijd eens een kijkje nemen op onze vernieuwde website http://www.belgianadschool.be en ons volgen op Facebook en Twitter om al even te proeven van de opleiding. Als je verder nog vragen hebt over BAS mag je me ook altijd een mailtje sturen op goossensannelies12@hotmail.com. Groetjes, Annelies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *