Close
Wat ‘mijn botten’ over mij vertellen

Wat ‘mijn botten’ over mij vertellen

Woensdagavond 23 september. Het startpunt van een nieuw hoofdstuk. Het hoofdstuk #BAS1516. De ingrediënten: een jeugdhuis ergens in Vlaanderen, 25 nieuwsgierige jonge getalenteerde mensen, twee lectoren en veel drank. We hebben gebabbeld, we hebben gelachen, maar we hebben vooral nog veel meer gezeverd.

Onmiddellijk aan de praat raken met 24 individuen die je niet kent, dat is ferm uit mijn comfort zone. Gelukkig (?) moesten we een voorwerp meenemen om ons voor te stellen. Eén voorwerp om uit te leggen wie Annelies is. Geen gemakkelijke opgave!

En dus nam ik mijn knalrode katchou botten mee. Dat leverde wel wat vreemde blikken op moet ik zeggen ;).

P1020159 (2)

Mijn botten staan voor één van mijn grootste passies: het veldrijden. Ik gebruik mijn laarzen ook eigenlijk alleen maar om naar de cross te gaan, zo’n acht tot tienmaal per seizoen. Gezien het (regenachtige) weer in België geen overbodige luxe, het hoort er gewoon bij. Het veldrijden is dus de meest obvious link tussen mezelf en mijn katchou botten.

Maar zeggen mijn rubberen laarzen ook iets over mijn persoonlijkheid? Jazeker! Zoals je ziet zijn het felrode laarzen en dat verwijst naar mijn kleurrijke kledingstijl. Ik ben gewoon een kleurrijk meisje en zal altijd het positieve in dingen zien. Daarnaast staan botten ook voor iemand die van aanpakken weet. Als ik iets doe, dan ga ik er volledig voor. Ten slotte sta je met je botten letterlijk dicht bij en vaak zelfs in de grond. Dat verwijst naar het feit dat ik redelijk down-to-earth ben. Ik ben een zeer realistisch persoon en ben niet snel tevreden. Ik ben dus absoluut geen zweverig type.

Door de voorwerpenronde wist je toch al meteen iets over elkaar en was het dus makkelijker om een ijsbreker te vinden. De kennismaking is eigenlijk nog best vlot verlopen. We waren immers allemaal wat zenuwachtig en onzeker, maar we hebben er samen drie hele fijne dagen van gemaakt. Ik ben helemaal klaar om met dit team aan de slag te gaan!

Zo zie je maar. Mijn botten vertellen meer over mij dan je denkt ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *