Close

Een nieuw hoofdstuk: GoAnnelies.be

Het is hier de laatste weken wat stiller geweest dan ik zou willen. Dat had wel een goede reden. Ik maakte achter de schermen de switch naar mijn eigen .be website. Na 7,5 jaar bloggen, ongeveer 500 berichten en meer dan 1200 foto’s zat mijn gratis opslagruimte van wordpress.com voller dan vol.

Omdat ik niets wil weggooien, besloot toch zelf te investeren in een nieuwe website. Bij deze is er nu dus goannelies.be. Met dezelfde content en een licht andere lay-out (mijn huidig thema was niet meer zo up to date). Ik ben nog bezig met naar manieren te zoeken om zoveel mogelijk mensen automatisch te laten mee volgen naar de andere blog, maar als je niets wil missen kan je best zelf de nieuwe blog beginnen volgen, waarvoor heel veel dank ❤️.

Via onderstaande knop kunnen wordpress.com gebruikers alvast in één klik volgen:

Follow GoAnnelies on WordPress.com Of via BlogLovin

Wie leest er hier alvast mee? Welkom, ik zet de koffie en/of thee alvast klaar!

6 thoughts on “Een nieuw hoofdstuk: GoAnnelies.be

  1. Yaaay! Ik vond dat vroeger nooit nodig, maar uiteindelijk vind ik het toch aangenaam, zo’n eigen .be (enfin ik betaal elk jaar in december voor mijn domein, dus binnenkort vind ik het vast iets minder aangenaam haha!). Anyways, welkom en al!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *