Close
Soms moet je het allemaal even laten gaan
rhdr

Soms moet je het allemaal even laten gaan

Het idee dat hier elke zondag iets mega interessants moet verschijnen. Waar hard over is nagedacht en veel editeerwerk op is gebeurd.

Het jezelf druk maken in de huidige coronasituatie. Hier hoor je me niet zagen over dat we weer een mondmasker op moeten. Allemaal goed voor mij. We nemen het wel zoals het komt. Het tonen van zo’n QR code in een restaurant? Met een glimlach als het moet. En het moet nu even. Maar aub geen nieuwe lockdown. Alles, maar niet dat.

Het feit dat ik volgende week weer wat vrijaf heb en nog geen flauw benul heb hoe ik die dagen ga doorbrengen. Ik kan even niet verder denken dan morgen.

Die muizenissen over een slechte vriendin zijn omdat ik zo weinig van me laat horen. Ik wil wel iets afspreken, maar wie weet hoe zit het met alles binnen drie weken?

De winterdip, die er al keihard is. Maar ik ben hem staalhard aan het negeren. We zien wel hoe lang ik dat volhoud.

Dat de focus daardoor momenteel werken is. En dat ik op zijn minst daar meestal het gevoel heb van de touwtjes in handen te houden. Meestal hé.

Dat het leven gewoon zijn gangetje gaan en dat waarschijnlijk iedereen hetzelfde gevoel heeft, ook al doet social media wat anders uitschijnen.

Soms moet je het allemaal even laten gaan. En dit in dit langgerekte weekend met dank aan het winteruur en 1 november nog net een beetje meer. Zondagen mag best een werkwoord worden, toch?

Wat ga jij doen dit (verlengde) weekend?

0 thoughts on “Soms moet je het allemaal even laten gaan

  1. Ik probeer niet te ver vooruit te kijken momenteel en gewoon voort te doen. Dit weekend deden we een familiebezoek en vandaag ga ik op de koffie bij een vriendin, maar daarna is het platte rust.

  2. Ik voel me de laatste tijd ook zo’n slechte vriendin. Ik heb sommige mensen al zo lang niet gezien. Maar eigenlijk ligt dat niet aan alleen aan mij (of jou), maar ook aan de andere kant. Geniet nog van het lange weekend.

  3. Ik vind het zelf juist fijn om vooruit te kijken en plannen te maken. Niet per se voor heel ver vooruit, maar wel om een aantal leuke dingen te hebben om naar uit te kunnen kijken en dat is nu extra moeilijk. Dan maar proberen om te genieten van wat iedere dag brengt zonder grootse plannen 🙂

  4. Gelukkig bezitten we een gezonde portie gezond verstand om niet alles wat men op Sociale media (inderdaad) laat uitschijnen, zomaar blindelings te geloven. Vertragen is nu aan de orde. Nu ja, bij mij in feite al een hele tijd, dat vertragen. Geen langetermijnplanning meer en vind ik helemaal oké. Geeft mij alleszins meer rust.

  5. Ook wij proberen hier niet al te ver vooruit te kijken en te plannen. Dag per dag, week per week. Persoonlijk probeer ik nu vooral te vertragen, want ik merk aan alles dat die winterdip me ergens in zijn greep heeft maar ook dat het de afgelopen tijd veel te druk was. Dus zeg ik nu terug vaker neen, doen we terug meer dingen enkel met ons gezin en kijken we wat ons energie geeft in plaats van energie vreet. En zonder al te veel grootste plannen 🙂

  6. Ik ga ook zondagen vandaag! En de kerstversiering bovenhalen! (sorry 😀 ) Gordijn ophangen! Beetje gezelliger maken in huis dus enfin. Die winterblues nog even buiten houden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *