Close
Voor het laatst…

Voor het laatst…

De inspiratie vloeit hier de laatste tijd niet zoals ik zou willen. Gelukkig blijk ik niet de enige. Er gaat weer een heel populair stokje of tag rond in blogland. Deze vragen werden opgesteld door Tiny en vandaag is het aan mij om ze te beantwoorden.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Goh, ik huil eigenlijk redelijk vaak. Het vat moet minstens één keer per week eens af hier of de emoties lopen te hoog op. Als ik er nu over nadenk is het al vijf dagen geleden dat de tranen nog over mijn wangen liepen. Tijdens mijn laatste werkdag voor een verlengd weekend (ik schrijf dit eind juli). Niet omdat er per se iets aan de hand was, maar ik was emotioneel moe en dan is de kleinste trigger voldoende. Huilen is bij mij een vorm van opluchting vaak. Tenzij er echt iets aan de hand is natuurlijk.

Wanneer heb je voor het laatst gevlogen?

In maart 2020, op de terugweg van Brussel naar Valencia. Onze vlucht was in tegenstelling tot vele anderen niet afgelast. Het was het begin van de uitbraak van de pandemie. We stonden daar nog in de rij te wachten zonder mondmasker, want dat hielp toen zogezegd niet. Vreemd om daar nu over na te denken. We waren ook wel klaar om naar huis te gaan, aangezien in Valencia zelf alle horeca en bezienswaardigheden al twee dagen gesloten waren. Maar ooit wil ik terug naar die stad!

Wanneer had je voor het laatst de slappe lach?

Awel, dat kan ik me echt niet herinneren. Ik heb het gevoel dat ik nog maar amper de slappe lach krijg (en vraag me soms af of dat een gevolg is van het nemen van de Pil?). Waar dat vroeger als tiener wel vaker gebeurde, moet ik nu al maanden teruggaan vrees ik….

Wanneer heb je voor het laatst iemand geknuffeld (buiten je partner)?

Mijn katten, een paar minuten geleden. Een persoon? Kan ik me niet herinneren. Ik ben zelf geen knuffelaar, al durf ik vriendinnen wel eens vast te pakken na een leuke avond. Maar dat kan momenteel dus niet.

Wanneer heb je voor het laatst een complimentje gekregen?

Ongetwijfeld op het werk. Van collega’s. Maar ik herinner me nog een mooi compliment van een klant een paar weken geleden waar ik heel blij mee was. Het was een heel subtiel compliment over iets dat ik een jaar geleden heb gedaan voor hen en vandaag nog steeds hun werking positief beïnvloed. Mooiere complimenten bestaan er niet vind ik dan :).

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

Ik lees momenteel ‘The last daughter‘ van Nicola Cornick. Een verhaal met twee perspectieven, een historisch en een hedendaags. Fijne kennismaking met de schrijfster. Daarvoor las ik ‘Plague land‘ uit in de tuin. Dat is een historisch mysterie dat zich afspeelt vlak na de grote pestepidemie in Engeland. Beiden (nog) niet vertaald in het Nederlands vrees ik.

Wat is het laatste wat je hebt gegeten?

Een pistole met choco als laat ontbijt na het bekijken van de olympische wegrit van de vrouwen.

Met wie heb je het laatste gepraat?

Met mijn katten? Ik praat constant tegen hen. Maar echt voortdurend. Ik ben maar een beetje gek hoor!

Van wie kreeg je het laatste smsje en wat stond er in?

Sms’en krijg ik niet echt meer, tenzij van de two-factor authentificatie van bepaalde tools op het werk :D. Qua inkomende berichtjes zal het laatste bericht van het lief zijn die me iets random stuurt.

Welk liedje heb je het laatste (mee)gezongen?

Momenteel ben ik nogal terug in een Bazart periode (ik hield ooit enorm van hun EP en ben hen dan uit het oog verloren ofzo?) en draait de live cd van Echo Deluxe hier op volle toeren. Daarvoor had ik een zware crush op het nieuwe live album van P!nk, en ook Hamilton wordt hier nog vaak gespeeld. En volgens Spotify is het meest gedraaide liedje van de afgelopen tijd ‘Call me Cruella’ van Florence + The Machine. No shame trouwens over mijn muzieksmaak. Ik luister vanalles, ook veel Nederlands, musical en poppy stuff. Echt alles door elkaar. En vooral populaire dingen. So what?

Een leuk stokje, al kon ik niet altijd een echt antwoord bedenken vrees ik 😅

Heb jij hem ook al ingevuld? Dan kom ik graag lezen!

0 thoughts on “Voor het laatst…

  1. Ik was in het begin ook echt megafan van Bazart, daarna inderdaad ook wat uit het oog verloren. Het blijft wel zo’n beetje meer van hetzelfde, maar ik vind het wel nog altijd goed. En hahaha al die sms’en van two-factor authentification, verschrikkelijk.

  2. Moesten de eenden niet in de tuin zitten waar iedereen mij kan horen, ik zou ook constant tegen hen praten. Aan de andere kant praat ik ook tegen mijn planten in de moestuin. Vorig jaar kon dat nog schaamteloos want geen naaste buren, nu kijk ik toch eerst heel goed dat ik niemand buiten zie 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *