Close

Mijn bucketlist voor de zomer – editie 2021

Naar aloude gewoonte maak ik ook dit jaar een bucketlist voor de zomer. Net zoals vele andere bloggers bij wie ik ook al zo’n tof lijstje heb zien passeren. En ook dit jaar zal het geen evidente zomer worden door de naweeën van de pandemie en #projecthuis. Dus heb ik een niet al te lange realistische lijst opgesteld van dingen die ik graag wil doen. Voor mij loopt de zomer tot eind september. Ik ga er namelijk vanuit dat er eind september nog meer mag (misschien zelfs zonder mondmasker?) of dit ik me er toch al veiliger bij voel.

 • Ingeënt worden. Op het moment van schrijven wist ik nog niet dat ik niet veel later zou opgeroepen worden via Qvaxx en dat ik daardoor nu al een eerste prik heb gehad. De tweede prik staat gepland op 17/07, dus voila.
 • Iedere maand een museum bezoeken. Daardoor staat de teller op drie, dat lijkt me haalbaar? Ik wil mijn Museumpas nog ten volle gebruiken deze zomer! En met veel inspiratie naar huis gaan en verslagjes maken voor jullie. Op het lijstje: de tentoonstelling in Parcum, LABIOMISTA, het vernieuwde Mu.Zee en ik hoop ook eens in Gent of Antwerpen te raken om zonder voorkennis een museum binnen te stappen.
 • Enkele dagen naar zee. Want dat moet gewoon.
 • Een aantal leuke daguitstappen. Zo met rondslenteren, dingen bezoeken, lekker uit eten en een voldaan gevoel op de terugrit.
 • Fijne avonden met vrienden. Dit jaar echt. En waarschijnlijk zal dit pas voor augustus/september zijn, maar ik wil echt wel urenlang bijbabbelen in goed gezelschap en met lekker eten.
 • Lezen in de zon. Lezen in de schaduw. Lezen op bed. Lezen op een terras. Gewoon veel lezen en daarvan genieten.
 • Toch proberen 1 keer per week naar kantoor te gaan. Om eens een andere omgeving te hebben. Collega’s terug te zien. In de stad wat rond te lopen. In hittegolfweken blijf ik liever fris thuis, maar anders reserveer ik graag een plekje.
 • Minstens één keer per week naar de BBB of de zumba. Naar allebei mag ook. Ik wil echt terug wat mijn conditie beginnen opbouwen en het sociale contact tijdens de lessen doet me deugd.
 • Opnieuw voor één of meerdere dagen naar de Franstalige kant van België. Vorig jaar zijn Villers-la-ville en Seneffe heel goed meegevallen.
 • Iets leuks doen voor mijn verjaardag. Bijvoorbeeld lekker gaan uiteten.
 • Ijsjes eten!

Zo, en wat staat er op jullie lijstje?

0 thoughts on “Mijn bucketlist voor de zomer – editie 2021

 1. Leuk lijstje! Fijn dat je gevaccineerd bent 🙂 Is hier ook ineens snel gegaan! En LABIOMISTA is wel een aanrader idd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *