Close
Lichtpuntjes #22
cof

Lichtpuntjes #22

Met de zomer en vaccins in aantocht, merk ik dat het gemoed bij sommigen meteen een pak beter wordt. Het is en blijft belangrijk om stil te staan bij de kleine blijmakers, dus doe ik nog eens een poging!

 • Verlof plannen! Want het is nodig. Wat we in dat verlof gaan doen, zullen we nog wel zien.
 • Lezen, lezen en nog eens lezen.
 • Terug één keer in de week kunnen gaan dansen. Buiten weliswaar, maar binnenkort zal het ook binnen weer kunnen.
 • Online pilateslessen, die naast spierpijn ook voor een losser lijf zorgen.
 • Besmettingscijfers die dalen en vaccinatiecijfers die stijgen.
 • De Mol, beste programma ooit!
 • Een super fijn project tot een goed einde brengen met enkele partnerorganisaties en dat samen afronden tijdens het online evenement zelf.
 • Bloemen op kantoor geleverd krijgen (van een partner voor het project hierboven :)).
 • De collega’s nog eens terugzien, met de nodige afstand uiteraard
 • Elke dag dat ik niet langer met een deken om me heen moet werken. Waar blijft die 20 graden?
 • Verlengde weekends
 • Horen dat af en toe een dagje kantoor weer tot de mogelijkheden gaat behoren
 • Mijn fotoboeken finaliseren, bestellen met korting en dan thuis geleverd krijgen. Fijn om terug te blikken op de vakanties van 2019.
 • Me nog niet te veel laten opjagen door de versoepelingen. Ik doe enkel wat al goed voelt.
 • Nog eens naar de bib kunnen gaan.
 • Een ijsje gaan eten, lang leve de zomer!

En wat maakte jou blij?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #22

 1. Fotoboeken heerlijk om ze te maken en ook achteraf om ze te kunnen doorbladeren. Uitkijken naar iets, hoe klein ook, heeft een positieve invloed op alles. Er is beterschap, zoveel is zeker. Vanmorgen ook gehoord dat Pfizer en AstraZeneca óók beschermen tegen de nieuwe variant.

 2. Ik moet dringend eens aan mijn fotoboek van 2020 verder werken. Ik heb niet echt gereisd natuurlijk, maar ik nam daarentegen veel meer foto’s als er eens met vrienden afgesproken werd. Ik heb dit jaar ook erg genoten van De Mol, het was een heel goede editie.

 3. Fotoboeken zijn altijd fijn he 🙂 Wij genoten de laatste tijd vooral van kleine dingen: leuke uitstapjes in eigen streek; de zon die af en toe komt piepen, veel lezen, …

 4. Mijn verlof is vandaag goedgekeurd en ik heb er al zoveel zin in! Ik heb er goede hoop op om naar het buitenland te kunnen, dus fingers crossed! En het wordt eindelijk mooi weeeeer, amai dat mocht ook wel eens. Net nog een herfstweekend gehad aan zee, bah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *