Close
Lichtpuntjes #21

Lichtpuntjes #21

De eerste lichtpuntjes van 2021! Ik moet eerlijk toevoegen dat ik niet meteen zeker was of ik wel een hele post zou kunnen vullen. Maar net daarom wou ik het graag proberen, want later terugkijken op die kleine blijmakers is altijd super fijn. Hier gaan we dus.

 • De meest rustige en dus ook deugddoende kerstvakantie ooit. Gewoon lezen, cross kijken, bloggen, bij het lief zijn, een keer normaal kroketten eten én vooral verder niet te veel gedoe. Ik ga volgend jaar echt opnieuw proberen werk maken van een minimalistische kerstvakantie.
 • In een super fijne leesflow zitten. Ik slaag er steeds meer in om nog vaker een boek vast te pakken en in de avond lang te lezen in plaats van tv te kijken. En dat is goed voor mijn hoofd.
 • Op tijd stoppen met werken. Niet altijd goed wetende wat ik dan in de avond moet doen. Maar toch, dat minder werken is eindelijk aan het lukken.
 • Eindelijk de routine gevonden om tweemaal per week thuis te sporten. Ik doe pilates via de fantastische Nathalie van Studio Natuurlijk (en ik ben dan ook al wekenlang haar lessen aan het aanbevelen aan wie het horen wil, en aan wie het niet horen wil ook). Ik merk echt progress. Al is het maar in het feit dat ik vaker zin heb in de workout dan toen ik ermee startte omdat ik ondertussen al weet dat het me goed zal doen.
 • De opstart van mijn nieuwsbrief. Het voelt als een eigen exclusief clubje. En ik haal er vooral veel plezier uit van de posts te schrijven. Inschrijven kan nog steeds (hier) en dat zou ik heel fijn vinden <3.
 • Een dag naar kantoor voor een fijn weerzien met enkele collega’s. Er waren zelfgebakken eclairs en kijk meer moet een mens niet hebben.
 • De sneeuw die verdwijnt en het zonnetje dat schijnt. Ik ben een zomermens, laat mij.
 • Een weekje vakantie van vorig jaar opnemen in februari. Het begint stilaan een traditie te worden, maar het zorgt voor een rustpunt na die eerste drukke weken van het nieuwe jaar.
 • Gaan wandelen onder de eerste lentezon. Een goede portie vitamine D en leuke gesprekken.
 • Door het warmere weer ook eindelijk nog eens wat deftiger kunnen werken aan #projecthuis.
 • Horen dat De Mol weer gaat beginnen. Je weet dat het echt erg gesteld is, als dat een van de spannendste dingen is die je meemaakt. Maar bon :D.

Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #21

 1. Fijn om te lezen dit! Goed dat je op tijd aan het stoppen bent met het werken. Ik laat me daar ook nog wel eens in meeslepen..

  Laat dat mooie weer maar komen idd, het zal ons goed doen. En sowieso De Mol ook straks!!

 2. Wat een mooie blog heb je! En zo fijn om over je geluksmomentjes/lichtpuntjes te lezen. Dat wat je schrijft over die avonden is hier ook mega herkenbaar. Ik ben nog steeds zoekende naar een fijne/goede invulling om eerlijk te zijn. Heb jij inmiddels al een fijne avondroutine gevonden? Liefs!

  1. Dankjewel! Mijn avonden zijn nog niet super geroutineerd, maar door op tijd te stoppen met werken is er regelmatig tijd om al eens wat puzzelen, een les Pilates te doen of te lezen. Sowieso beperk ik mijn tv kijken tot max 2 uur zodat ik steeds minstens een uur inboek om te lezen.

 3. Jaaaa ‘De Mol’, zo goed altijd. Ik heb nu een week congé en ben gisteren eindelijk naar Connecterra geweest, dus da’s mijn lichtpuntje. En dat het eindelijk lenteweer wordt. Helpt toch ook weer in deze tijden. Ook een zomermeisje hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *