Close
Lichtpuntjes #19
rhdr

Lichtpuntjes #19

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen. Als je goed rond je kijkt, zie je overal kleine dingen die de dag een beetje beter maken. En daar wil ik regelmatig bij blijven stilstaan. Zodus deze rubriek.

Weer even geleden dat ik zo’n lijstje maakte en zo zijn er plots veel maanden voorbij waarin er geen grote dingen lijken gebeurd te zijn. Dus stilstaan bij de kleine dingen dan maar.

 • Naar Villers-la-ville met het lief en echt versteld staan van de schoonheid van die plek
 • Een lange wandeling in Heverleebos, zo net wat te lang dus spierpijn achteraf. Maar goede training!
 • Naar Museum M voor Rodin. En beseffen hoeveel deugd zo’n museumbezoek doet.

rhdr

 • Het mooie weer. Ik kan best goed tegen de warmte gelukkig en ik geniet daar echt van.
 • De rustige periode op het werk gaf ademruimte en is een lichtpuntje op zich, maar nu het wat drukker wordt en er echt interessante projecten op de agenda staan, word ik toch vooral daar blij van.
 • Min of meer terug op schema zitten min of meer met #projecthuis
 • Een Kindle e-reader kopen, zo helemaal voor mezelf. Met knalgele hoes.
 • En dus ook snuisteren tussen al die boeken waar ik hiervoor geen toegang tot had.
 • Lekker lezen op de e-reader in de tuin
 • Schone content schrijven voor het werk, zo tijdens een inspiratieflow. Ik deel amper ‘professioneel werk’, maar heel trots op deze.
 • Mijn tweede blog lanceren en meteen ontdekken hoe een warme community die Engelstalige book bloggers vormen.
 • Veel herkenbare reacties hier én van vrienden en kennissen als ik uitspreek dat ik het niet makkelijk heb met hoe het nu allemaal loopt in de wereld. En gek word al dat geklaag en gezaag van mensen. Dus herinnering aan het feit dat ik me wel omring met de juiste mensen.
 • Eindelijk dan toch twee weken vakantie! En deze meteen goed inzetten met een aantal dagen aan zee. Het komt niet echt goed met die bucket list voor de zomer, maar dit puntje ga ik dan toch kunnen afstrepen.

img_20200820_204714

0 thoughts on “Lichtpuntjes #19

 1. Wat een heerlijke verzameling van kleine lichtpuntjes! En ongelooflijk veel hartjes voor een e-reader 😉 Ik zou niet meer zonder die van mij kunnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *