Close
Gemis

Gemis

Wat ik zoal mis in deze coronatijden:

 • Iets spontaan doen
 • Iemand een knuffel of kus geven bij afscheid
 • Naar iets uitkijken
 • Cultuur in al zijn vormen en maten
 • Gaan uiteten met vrienden
 • Mijn vrienden en collega’s, digitaal contact is niet hetzelfde
 • Zorgeloos door een stadscentrum wandelen
 • ‘Kan het wat stiller!’ door onze open office roepen
 • Taart eten, koffiekoeken, BBQ’en… al dat lekkers dat je met wat volk samen naar binnen speelt
 • Deftige kleren aandoen i.p.v. elke dag die jogging
 • Een winkel binnen stappen om eens te gaan kijken, zomaar
 • Ergens kunnen binnen stappen zonder afspraak (bv. de bank, openbare diensten, een museum…)
 • Blij zijn om eindelijk weer thuis te zijn
 • Iets plannen
 • De inspiratie die vloeit door alles rondom je
 • Dansen en luidop zingen, daar waar muziek wordt gespeeld
 • Een perspectief
 • Onbevangen zijn

Wat mis jij het meest momenteel?

0 thoughts on “Gemis

 1. Eigenlijk niks… ik lijk wel de enige op aarde die het allemaal prima vindt zo. Nu ik ga wel elke dag naar kantoor. En heel af en toe mis ik eens een optreden.

 2. ik vermoed dat het meer de vrijheid is om ongestoord te doen en laten wat m’n wil, dat iedereen vooral mist, nu moet iedereen zich aan strakkere regels houden, voor zijn/haar eigen gezondheid

 3. Jaaaa herkenbaar! Ook dat ‘ergens kunnen binnenstappen zonder afspraak’. Ik ben op zich best een gestructureerd mens, maar af en toe wil ik ook gewoon iets kunnen doen omdat ik dat op dat moment bedacht heb haha. En kunnen uitkijken naar iets, zoals een grote reis. En niet de hele fokking tijd moeten nadenken of iets mag en of het verantwoord is haha, dat vooral.

 4. Ik mis: onbezonnenheid. Op uitnodigingen kunnen ingaan. Eens efkes binnenspringen voor een koffie bij niet-bubbelgenoten. De hele familie (grootouders/ouders/(klein)kinderen) samen. De bril van ‘is het wel coronaproof’ kunnen afzetten. Perspectief voor vrienden uit de vrijetijdssector en de horeca. Alle uitjes die school leuk maken voor mijn kinderen.

 5. • Ik mis vooral dat geknuffel als vrienden weg gaan. Maar ook lijk je het zegt, gewoon weg gaan. Nu ist altijd van, ja mondkapje mee. Maar tis echt niet het zelfde leven als der voor. Dat maar rap allemaal voorbij is.

 6. Oh zoveel herkenbare puntjes! Vooral die jogging… zoveel kleren en toch altijd maar die jogging aan om thuis te werken… wel gemakkelijk voor de was en strijk 😉

 7. Heel veel van het bovenstaande! Sociaal contact, spontane dingen kunnen doen, ergens kunnen binnenstappen zonder dat mondmasker en steevast een bril met aangedampte glazen, small talk met vriendinnen en collega’s, … soit het lijstje is lang hier

 8. Idem, behalve die stilte, daar geniet ik meestal wel van 🙂
  En ik draag de meeste dagen gewoon mijn kantoorkleren. Jogging is om in ’t weekend mee in de zetel te hangen, ik behoud die lijn graag… Gewoon ’s morgens opstaan en douchen en oorbellen en alles alsof ik naar kantoor zou gaan; doen alsof he?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *