Close
Op het nachtkastje #34
Processed with VSCO with g3 preset

Op het nachtkastje #34

In deze rubriek vertel ik jullie wat er leeft tijdens dat spreekwoordelijke laatste uur voor ik ga slapen. Welke boeken ben ik aan het lezen? Aan welke series ben ik hooked? En wat is er de afgelopen maand allemaal gebeurd?

Gelezen

 • Alleen maar kastlectuur en ik las voornamelijk over Eleanor’s :D.
 • The autumn throne is het derde en laatste deel over het leven van Eleanor Of Aquitaine. Het was ook het beste boek uit de trilogie, met haar vrijlating na de dood van Henry II en haar tijd als moeder van twee koningen. Ik vond dit een heel boeiend boek met een mooi einde.
 • Ik heb ook de tijd genomen om mijn boekenkast eens uit te mesten en las daarom nog even de kortverhalenbundel van Tatiana De Rosnay over overspel uit. ‘Een Parijse affaire‘ toont hoe goed De Rosnay kan schrijven, maar kortverhalen zullen nooit echt mijn ding zijn.
 • Eleanor Oliphant Is Completely Fine‘ kreeg ik voor kerst en is normaal niet het type boek dat ik lees. Door de vele positieve reviews was het toch op mijn lijstje geraakt. Speciale hoofdpersonages, dat werkt niet altijd bij mij. Maar Eleanor veroverde toch mijn hart en dit is zo’n fijn boek vol humor en pijnlijke momenten. Ik denk dat dit een boek is dat velen goed zullen vinden omdat het zo’n ruim publiek aanspreekt.

Gekeken

 • Wat minder dan anders. Ik keek het laatste seizoen van The Medici’s uit en weet nu al dat ik die serie ga missen. Maar naar het schijnt gaat Poldark-hoofdrolspeler Aidan Turner Leonardo Da Vinci spelen in de aankomende serie ‘Leonardo’. En zo zal er hopelijk snel weer een nieuwe topserie zijn over Renaissance Italië.

Meegemaakt

 • Drukke werkweken, met weekendwerk. De weken vliegen op die manier echt voorbij.
 • Een paar fameuze dipjes ook, maar de laatste tijd gaat het beter.
 • Ik probeer mijn hoofd niet gek te laten maken door anderen die zich niet aan de regels houden. Dat wordt allemaal zo uitvergroot op tv en in de krant en vooral op Twitter. Ik weet gewoon dat de meesten het wel goed voorhebben om zo snel mogelijk uit deze crisis te komen.
 • Het lief voor het eerst in twee maand weer eens gezien. Hoogtepunt. ❤️

Geblogd

Hoe gaat het met jou?

0 thoughts on “Op het nachtkastje #34

 1. Ik dacht als je een vaste LAT-relatie hebt, je mekaar wel mocht zien… nuja er zijn ook veel tegenstrijdigheden. Anderen zeiden dat alleenstaanden elkaar als vaste virusbuddy mochten hebben maar andere zeiden dan dat dit niet mocht.

  1. Het was allemaal zo onduidelijk, vooral of dat ik de auto naar daar mocht pakken (hij heeft geen auto) dus we hadden dan toch maar afstand gehouden, maar nu kunnen we elkaar uiteraard wel zien. Van die vaste virusbuddy had in precies ook nog niet gehoord 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *