Close
Lichtpuntjes #17
cof

Lichtpuntjes #17

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen. Als je goed rond je kijkt, zie je overal kleine dingen die de dag een beetje beter maken. En daar wil ik regelmatig bij blijven stilstaan. Zodus deze rubriek.

Van in 2019 geleden, dus het is tijd voor een nieuwe update :).

 • Ik heb drie crossen bijgewoond tijdens de kerstvakantie en het was echt zo fijn om daar nog eens te zijn. Vooral voor de vrouwencross natuurlijk, want met kerst zijn ze er meestal allemaal bij.
 • Drie fijne dagen in Lille/Rijsel, ondanks TGV-vertragingen. Het is geen speciale stad, maar wel ideaal voor dat beetje vakantiegevoel in de winter.

cof

 • Met Statik zijn we verkozen tot Klimaatambassadeur 2019. Op het laatste nippertje ging ik mee naar de nieuwsjaarsreceptie van VOKA voor de uitreiking. Het was een super formele netwerkreceptie waar ik me ongemakkelijk voelde en we echt de vreemde eend in de bijt waren. Waarom dan toch een lichtpuntje? Net omdat je voelt hoe anders wij zijn en hoe goed dat voelt. Ik werk samen met een groep heel getalenteerde en authentieke mensen. En we hebben er toch een topavond van gemaakt.
 • De dag erna was er ons jaarlijks nieuwjaarsetentje. Volledige vegetarisch waardoor ik van alles kon eten (want geen vis eten is vaak geen voorgerecht). En er was ook een heuse lachbui tijdens één van de presentaties waar ik nog altijd niet van over kan :D.
 • Door de winteravonden opnieuw veel tijd gemaakt om te lezen. Dus ik zit voorlopig goed voor op mijn reading challenge.
 • Ik ben ondertussen ook Leuven Leest ambassadeur geworden en publiceerde er mijn eerste leestips. Zo leuk om te schrijven over boeken en hopelijk meer mensen aan het lezen te krijgen.
 • Een leuke dag in Antwerpen onder een winterzonnetje met een bezoek aan het FOMU en gewoon wat rondstruinen in de stad.

cof

 • De eerste schermvrije avonden. Tijd maken om te lezen en te puzzelen.
 • Het WK cyclocross. Een heel weekend lang lekker hygge koers kijken. Zalig!
 • Eindelijk terug wat vulling in mijn werkkalender. Het was de laatste tijd wat rustig en daar word ik net onrustig van. Maar er is beterschap op komst.
 • Date night met het lief <3
 • Een fijne schermvrije avond door met de collega’s naar Bright Brussels te gaan. Niet zo spectaculair als het lichtfestival dat al eens zag in Berlijn, maar toch nog steeds de moeite.

img_20200213_204547

Wat maakte jou de afgelopen tijd gelukkig?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #17

 1. Ik ben ook ambassadeur maar dan van Gent Leest 🙂 Ik zag je profiel onlangs verschijnen bij Leuven Leest.
  En ik geniet hier ook van mijn schermvrije avonden 🙂

 2. Wat fijn zeg dat je ambassadeur bent van Leuven leest! Ga ik eens van naderbij bekijken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *