Close
Op het nachtkastje #24
Processed with VSCO with g3 preset

Op het nachtkastje #24

In deze rubriek vertel ik jullie wat er leeft tijdens dat spreekwoordelijke laatste uur voor ik ga slapen. Welke boeken ben ik aan het lezen? Aan welke series ben ik hooked? En wat is er de afgelopen maand allemaal gebeurd?

Gelezen

 • Iene Miene Mutte van M.J.Arlidge (maar dan in het Engels). Omdat ik echt nood had aan een makkelijk treinboek. Het is zo’n typische detectiveserie waarin hoofdpersonage Helen Grace komaf moet maken met demonen uit het verleden terwijl een seriemoordenaar steeds twee mensen voor een verschrikkelijke keuze stelt. Been there, done that en daarom ben ik absoluut geen thrillerlezer. Maar deze kon me wel boeien tot het einde en het is echt moeilijk om de dader te raden. Alleen vond ik de diepgang door de steeds wisselende perspectieven wat ontbreken. Ik kon niet echt een klik maken met de personages.
 • Pagan Lord, het 7de boek in de Saxon series van Bernard Cornwell. Over de strijd met de Denen in Engeland tijdens de 9de en 10de eeuw. Het was lang geleden dat ik verder las in deze serie en dit boek was echt beter dan het vorige. Ik heb genoten. Over deze periode komt nog een #History Nerd online ook.
 • Mijn nieuwe treinboek is het vervolg op de fantasy/ het magisch realisme uit de beer en de nachtegaal. The girl in the tower speelt zich deze keer voornamelijk af in Moskou en is makkelijker om te volgen omdat je de wereld die Arden schept al wat kent. Ik wou dit vervolg niet te lang laten liggen om goed te kunnen volgen.

Gekeken

 • Ik zit weer Suits te kijken, ik denk seizoen 6, maar ben niet helemaal zeker. Het laatste seizoen komt er bijna aan in Amerika dus heb nog wat in te halen.
 • Q2 is gestart met het uitzenden van seizoen 5 van Vikings. Eindelijk! Want dit is het eerste seizoen met Jonathan Rhys Meyers. En alleen al voor zijn stem (en ja hij mag er ook zijn ^^) ben ik aan de buis gekluisterd.
 • De trailer voor het 5de en laatste seizoen van Poldark. Nog maar 20 keer ofzo. #Fangirl

Meegemaakt

 • Ferm ziek geweest. Maar echt. Het is me het jaar van het ziek zijn wel. Gelukkig ook wat rust kunnen nemen.
 • Nog altijd heel wat gesprekken op het werk. Maar het gaat wel echt de goede richting uit!
 • Gaan suppen met de collega’s tijdens de hittegolf. Ik had me nog eens uitgesloofd om een teambuilding in elkaar te steken en het was meer dan geslaagd. Topavond!
 • Het vakantieritme sluipt er stilaan ook in. Door het mooie weer en minder volk op kantoor.
 • Een avondje in Antwerpen, Zurenborg, met een topvriendin.

Uitkijken naar

 • Mijn eigen vakantie naar Roemenië!!!!!
 • Meer mooi weer. Meer terrasjes. Meer ijsjes.

Geblogd

Hoe is jouw zomer?

0 thoughts on “Op het nachtkastje #24

 1. Jammer dat je zo ziek geweest bent. Was hier in het voorjaar ook van dat…
  Lees graag dat jij het ook zo fijn vindt in Zurenborg, mss komen we elkaar wel eens tegen 😂😂.

 2. Ik heb even moeten opzoeken wat suppen is, ziet er nog niet simpel uit… Hopelijk kan je wat tot rust komen tijdens de vakantie, zonder ziektekiemen en alles. Bij mij is het voorlopig heel druk op het werk, als het zo doorgaat heb ik grijs haar tegen eind juli. Maar gelukkig is mijn gezondheid zoals elk jaar weer een pak beter tijdens de zomer.

  1. Haha, ja het valt wel mee hoor. Je moet wel wat evenwicht hebben. Oei, dat klinkt heel druk inderdaad, hopelijk heb je in augustus dan wat vakantie?

 3. Dat die ziektekiemen nu maar weg blijven…. Die eerste thriller staat ook op mijn lijst, ik lees dat wel graag zeker als je niet direct door hebt hoe de vork in de steel zit en hoe bloederiger, hoe beter, mwhuahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *