Close
Vraag maar raak

Vraag maar raak

We naderen stilaan het einde van het jaar en ik was even kritisch door mijn afgelopen blogjaar aan het gaan. Ik heb best wat bij elkaar geschreven. En daar ben ik trots op. Bijna een jaar lang bleef de inspiratie komen. En nu is het eventjes op.

Ik heb nog veel reisblogjes te schrijven en stilaan komen de jaarlijkse terugblikken eraan. Maar ik wil natuurlijk nog andere content brengen ook.

Daarom dat ik het eens wil omdraaien. Waar zou jij over willen lezen? Wat wil je nog weten over mij? Kortom, wat zou je me willen vragen?

Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Edit: twee dagen na schrijven, vloeide de inspiratie opnieuw (het bloed kruipt waar het niet gaan zeker?), maar jullie vragen zijn meer dan welkom!

 

0 thoughts on “Vraag maar raak

  1. Oh wat fijn zeg! Ik vind die posts altijd erg inspirerend 🙂 Dus bij deze wat ik wel eens zou willen weten: waar worstel je soms met? Wat zijn je diepste angsten? En welke goede raad / ultieme tip kreeg je ooit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *