Close
Lichtpuntjes #9

Lichtpuntjes #9

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen, maar eigenlijk zijn er elke dag kleinere blijmakers om even dankbaar voor te zijn. De zomer staat standaard garant voor positieve dingen, so here we go:

 • Complimentjes krijgen in verschillende contexten. Misschien toch een beetje trots?
 • De toren van de universiteitsbibliotheek beklimmen samen met de collega’s. Leuven is een schone stad. Zeker ook vanuit de lucht.
IMG_20180621_172715
Het was wel best bewolkt, maar ik wou er geen filter over gooien.
 • Vakantieplannen maken.
 • Terug fysiek een beetje beter zijn. Of toch op zoek gaan naar een oplossing.
 • Toch eens wat dingen voor mezelf kopen. Nieuwe kleren. Schoenen. Het was van moetes, en nu moet ik weer een tijdje niet gaan shoppen, hoera!
 • Een stap verder zijn met #Projecthuis!
 • Een weekendje aan zee met het lief. We moesten er allebei even tussenuit met de drukte op het werk. En het deed deugd. En het was prachtig weer.

thumb_P1120806_1024

 • Het mooie weer. Ja het was warm. Maar eigenlijk hebben we niet te klagen hé.
 • Het feit dat ik steeds meer durf schrijven wat ik wil hier. Ook al merkte ik aan de reacties dat het nog steeds taboe is om het uit te spreken. Best wel weer met de neus op de feiten gedrukt dat ik blijkbaar niet mag klagen over de jaloezie waarmee ik in mijn leven al te maken heb gehad. Maar eigenlijk heeft niemand daar iets aan te zeggen. Dus ik wou het toch uitspreken. Sorry, if I hurt your feelings. Maar mijn gevoelens zijn ook meer dan eens gekwetst geweest.
 • Ijsjes eten met bakken. Maar echt met bakken. Ik kreeg het een keer zelfs niet op. Never happened before.
 • Even kunnen ademen op het werk qua werkdruk. Ook al heb ik graag een goed gevulde agenda, er is weer iets meer ruimte voor creativiteit.
 • Opnieuw naar Connecterra, in het zonnetje. Zeg maar hitte. Maar toch was het heerlijk!

thumb_P1120993_1024

 • Boeken lezen van mijn favoriete auteurs
 • Aftellen naar onze vakantie #Voorpret

Wat maakte jou de afgelopen tijd gelukkig?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #9

 1. Het klinkt als een leuke maand. De bibliotheektoren beklimmen, heb ik een paar jaar geleden gedaan. Heel leuk, ik hou van uitzichtpunten. Ik heb ook zin om vakantieplannen te maken! Ik denk dat dat er binnenkort van zal komen.

 2. Ik klim NOOIT meer op zo’n hoge torens, ben doodsbang…echt!
  Wij vertrekken woe op vakantie, roadtrip met ons tweetjes door Amerika, we kijken er erg naar uit!

  1. Wel ik heb dat niet zozeer met torens die vaststaan, maar ik had moeite met de trap er naartoe want daar kon je doorkijken en daar heb ik dan weer schrik voor. Geniet maar van die roadtrip, lijkt me heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *