Close
Lichtpuntjes #4

Lichtpuntjes #4

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. Er zijn lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen, maar eigenlijk zijn er elke dag kleinere blijmakers om even dankbaar voor te zijn. Het laatste lijstje dateert van juni en de zomer is traditioneel een periode om blij van te worden. Tijd voor een nieuwe update dus!

21055163_1367795666606939_2683060175881559557_o

 • In juli en augustus elk weekend wel iets te doen hebben. Vooral genoten van de gratis festivallekes hier en daar. Music was my first love.
 • Mijn weekje verlof aan zee. Lekker eten, vrienden die langskomen en vooral lang uitslapen.
 • Mijn verjaardagsweekend. Gevierd tijdens een housewarmingsbbq van een collega en daarna nog 2 dagen gaan dansen op Maanrock in Mechelen. Inclusief geweldig concert van Stan Van Samang, want dat was de eerste keer dit jaar dat ik hem zag spelen. Nooit voor middernacht naar bed en dat dan compenseren met een extra dagje vakantie. Zo’n weekends mogen er nog volgen!
 • Superfijne verjaardagskadootjes krijgen van collega’s en vrienden. They are the best!
 • Het zonnetje dat er toch wel voor gezorgd heeft dat ik mijn volledige zomerkleerkast heb kunnen dragen. Ook al is dat nu jammer genoeg al voorbij.
 • Een beetje verlof over hebben en een najaarstripje boeken. Zo wordt november toch nog een maand om naar uit te kijken!
 • Staan puffen tijdens de wekelijkse zumba. Serieus, het was ’toevallig’ altijd op dinsdag 30 graden… Maar na een dikke 2 maand dan toch merken dat je echt wel vooruit bent gegaan. #beetjetrotsopmezelf
 • Het crossseizoen dat terug begonnen is. Lekker lang voor de TV supporteren. Heerlijk!
 • Ons nieuw katje, amper 2 maandjes oud, he’s sooo cute. Wie kan zo’n schatje nu harteloos afzetten?
 • Hard werk beloont zien worden. Tevreden klanten. Daar doen we het voor.
 • Fijne reacties op mijn blog, bv. op deze post.

Ondertussen hebben de ziektekiemen mij wel stevig te pakken. De nodige zakdoeken, neussprays en hoestsiroopjes gaan er hier vlot door. Het wordt echt wel een ‘zo-zo-zondag’. Dan doet terugkijken naar fijne dingen eens zo goed! Wat heeft jou de afgelopen tijd blij gemaakt?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *