Close
Over omeletten en een dikke dankjewel

Over omeletten en een dikke dankjewel

Een blogbericht op woensdag? Met dan nog zo’n gekke titel? Ja, vandaag kan alles! Het is namelijk weer typisch iets voor mij om mijn eigen blogverjaardag te vergeten. Eergisteren werd GoAnnelies namelijk 2 jaar! En daar hoort toch echt wel een berichtje bij.

Het was 2 jaar geleden een beetje een zot idee om iets te beginnen neerschrijven op een blog. Ik zou enkel schrijven wanneer ik mijn ei kwijt moest. Niet te vaak dus. Wel, that escalated quickly! 😀 Met de omeletten die je kan bakken met alle eieren die ik hier ben kwijt geraakt de afgelopen 2 jaar kunnen we ondertussen heel Afrika te eten geven. Soit, schrijven bleek iets meer dan een leutigheid. Het bleek een passie, ik maakte er voor een deel zelfs mijn beroep van. Een geslaagd zot idee dus. De wereld heeft nood aan meer zotte ideeën!

Mijn blog is zeker veranderd, zowel qua toon als qua inhoud. Als ik scrol door de verschillende berichten merk ik heel duidelijk in welke periode of gemoedstoestand ik op een bepaald moment verkeerde. Maar het is niet meer dan normaal dat de blog meegroeit met het meisje zeker?

En dan is er nog mijn lezerspubliek dat gestaag groeit. Jullie zijn niet met velen, maar jullie zijn wel trouw. En ik ken allang niet meer iedereen persoonlijk. Ik vind het zo fijn dat er ondertussen altijd wel iemand een reactie achterlaat op mijn berichtjes. Het is echt door jullie dat bloggen zo fijn blijft. En ik hoop dat jullie nog steeds evenveel plezier hebben in het lezen van mijn stukjes als ik aan het schrijven ervan.

Maar dus een welgemeende DANK JE WEL! Ik ga nog een tijdje door! Waar wil jij eigenlijk meer over lezen? Is er nog iets dat je van me wilt weten? Wat is jouw favoriete artikel? 

0 thoughts on “Over omeletten en een dikke dankjewel

  1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!
    Ik volg je nog niet zolang maar hou wel van je schrijfstijl.

  2. Kaarsjes uitblazen!! Ik kom hier nu enkele maanden en geniet enorm van je schrijfsels. Ik lees graag wat vanalles, maar het waren je posts over persoonlijk ontwikkeling waardoor ik hier voor het eerst kwam 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *