Close
Lichtpuntjes #3
Processed with VSCO with f2 preset

Lichtpuntjes #3

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen, maar eigenlijk zijn er elke dag kleinere lichtpuntjes om even bij stil te staan. Het was weer even geleden dat ik zo’n dankbaarheidslijstje schreef. Bij deze een overzicht van de afgelopen twee maand!

Op 1 april zat ik nog een dagje in Londen, april en begin mei werden gekenmerkt door drukke weekends, sinds eind mei doe ik het even wat rustiger aan met belachelijk veel tijd voor mezelf.

  • Het zonnetje. Echt hoe warm het in ons landje soms ook kan worden en wat voor onweer er op volgt, ik word hier zo gelukkig van. Ik was deze week weer onmiddellijk wat down toen het zo hard regende. Geef mij maar 28 graden hoor.
  • Lange weekends die ervoor zorgen dat je een extra snipperdagje hebt om iets leuks te doen. Zoals een dag naar het centrum van Brussel. Tegenvaller want alles was dicht (want feestdag en ja dat hadden we niet goed bedacht ^^), dikke meevaller want het was heerlijk rustig. En ik ben eindelijk eens aan het Koninklijk paleis geweest, toch wel een must voor mijn innerlijke prinses.
  • In april vond ook het jaarlijkse teambuildingsweekend van het werk plaats. Voor mij het eerste en het is eigenlijk raar hoe al die mensen op minder dan een jaar bij je leven zijn beginnen horen. Protip: plak nooit het woord ‘liefdesdrankje’ op iemands hoofd bij wie-ben-ik, blijkbaar is dat niet te raden… Ik dacht “ik zorg voor wat uitdaging” ^^

Processed with VSCO with f2 preset

  • Mijn dansshow weekend was de max! Ok, tijdens de eerste show was mijn evenwicht bij modern nog niet on point, maar ik ben alvast niet gevallen ^^. Achter de schermen was de sfeer fantastisch en dit is denk ik hét weekend waarbij ik eens echt niet aan werk heb gedacht.
  • Mijn stagiaire laten gaan een lichtpuntje? Zeker want ze heeft het ontzettend goed gedaan en dat gaat ze blijven doen nu ze is afgestudeerd, dat weet ik zeker! En haar vele traktaties waren best lichtpuntjes ja, voor mijn lijn iets minder.
  • Tijd voor mezelf. Ik lachte er al een beetje mee in deze post. Maar ik ben wel steeds bewuster wat tijd aan het vrijhouden. Afgelopen weekend bracht ik nog 2 dagen alleen door aan zee. Lezen aan het strand, wat wil een mens meer?

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd? 

0 thoughts on “Lichtpuntjes #3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *