Close
Fotoreeks: Hallerbos

Fotoreeks: Hallerbos

In de categorie ‘uit in eigen land’ ging ik gisteren met enkele vriendinnen naar het Hallerbos in Halle (jawel!). Het was nog net de bloeiperiode van de wilde hyacint waardoor het bos paars kleurt.  Na alle prachtige foto’s op het nieuws moesten we dit toch eens zelf gaan bekijken.

Goed aangekleed gingen we op pad. Het was vrij druk, iedereen wilde natuurlijk de bloemen bewonderen. Maar eens je in het bos aan het wandelen bent, merk je er eigenlijk niet zo veel van. En ja, het is een prachtig bos! De mammoetbomen zijn gigantisch en het paarse hyacintentapijt zorgt voor een feeëriek spektakel. Ik kan nog wel eventjes doorgaan met het bos te beschrijven, maar de foto’s hebben eigenlijk geen woorden nodig ;).

 

Zelf zin gekregen om het Hallerbos te bezoeken? Zeker doen! De hyacinten zullen wel  stilaan uit hun bloeiperiode zijn (mede door de regen). Voor het paarse tapijt zal je dus nog een jaar moeten wachten, maar het bos op zich is een pareltje het hele jaar door.

0 thoughts on “Fotoreeks: Hallerbos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *