Close
Winter bucket list

Winter bucket list

Het lijkt me fijn om opnieuw per seizoen een lijstje te maken met dingen die ik graag wil doen. In de zomer is dat vaak niet nodig – want dan is er zoveel te doen, maar in de winter kan ik dat best gebruiken. Als een soort extra schop onder mijn kont. Al moet ik er dan tussen nu en mijn terugblik wel nog eens naar kijken, wat best een uitdaging is.

Ik heb trouwens niet echt iets met het woord bucket list. Maar het mag ook geen to do lijst worden, dus dan is dit wat vrijblijvender verwoord. En ja, ik weet dat de winter technisch gezien pas in december begint. Dus het is een soort late herfst/ winter bucket list.

 • Naar de Dieric Bouts expo gaan in Leuven (met de Museumpas)
 • Een voorjaarscitytripje plannen met Leen
 • Mijn fotoboek van Bilbao afmaken en liefst ook aan die van Firenze beginnen
 • Alle reisverslagjes voor de blog over Firenze afschrijven
 • 2 boeken uit de fysieke kast lezen, want dat zijn vaak de beste (maar ze worden soms vergeten)
 • Twee keer naar de cross gaan (stiekem droom ik van meer, maar dat hangt heel erg af van het weer en de gezondheid)
 • Terug een historische nieuwsbrief schrijven. We beginnen klein. Wil je hem ontvangen? Inschrijven kan hier.
 • Ergens nieuw uiteten gaan
 • Niet te veel tijd voor tv doorbrengen a.k.a. bewust bezig zijn met winterse hobby’s en daar wat mijn draai in vinden
 • Toch ook een stap verder zetten in de laatste to do’s voor het huis

Et voila, dat is hét. Lijkt me wel haalbaar. Of misschien ook helemaal niet, we zien wel :).

Heb jij een winter bucket list gemaakt?

10 thoughts on “Winter bucket list

 1. Goei lijstje en wel haalbaar denk ik! Ik ga er ook een maken. Al betwijfel ik of ik iets gedaan krijg, ik heb volgens mij van mijn herfstlijst niets gedaan :’)

 2. Dat lijkt me haalbaar, maar laat het vooral geen verplichtingen worden. Ik heb niet echt een duidelijk plan voor deze herfst en winter. Vaker wandelen misschien. En natuurlijk reisplannen maken!

 3. Succes! Mijn winterse lijstje bestaat niet echt, maar wat ik sowieso wil is warme chocolademelk drinken, de kerstverlichting in de buurt bekijken en ik zou ook graag weer eens schaatsen 😀

 4. Leuk lijstje, en haalbaar lijkt me. Ik had er nog niet eerder aan gedacht, maar leuk ik ga er ook een maken. Naar de cross kijken willen we ook weer deze winter, ik denk een keer in België en een keer in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *