Close
Verhuisd

Verhuisd

Jawel, ik schrijf dit vanaf mijn keukentafel in onze pasgeverfde living met zicht op de nog niet afgewerkte tuin. Ondertussen is dit twee weken mijn thuis. En het gevoel van ‘op hotel zijn’ is stilaan gaan liggen. De laatste dagen slaap ik ook betrekkelijk beter (nieuw bed voor mij) en ik moet toegeven dat dat een van mijn grotere angsten was. Want als ik niet goed slaap, ben ik niet zo’n aangenaam persoon (ahum :D).

De laatste weken voor de verhuis waren slepend voor mijn lijf en ook mentaal. Ik was niet echt te genieten. En merk dat ik daar nog steeds van aan het recupereren ben. Mijn lichaam is nog niet zo fit als ik zou willen. Maar met rust, vitamine B-12 en de zon die er stilaan toch wat begint door te komen hoop ik dat dit snel betert.

De zoektocht naar een nieuwe structuur is volop bezig, maar ik ben al blij dat het huis zo goed als kan in orde is. Die dozen die er nog staan zijn niet zo belangrijk. De komende (verlengde) weekends dienen om nog wat meer te settelen en nog een paar klusjes in orde te brengen. Ook administratief is er nog wat werk. Maar we zijn waar we willen zijn nu. In een eigen huis, na vijf jaar. Project huis is bij deze afgelopen.

Juni heeft veel mooie dingen in het verschiet. Mijn schoonzus trouwt, we gaan een dubbel weekend naar Werchter (om eindelijk nog eens P!nk te zien!) en een dag of 5 naar Londen (voor een conferentie voor het werk, maar elk excuus is goed voor Londen ;)). Ik heb hier zoveel zin in!

Hoe gaat met jou?

17 thoughts on “Verhuisd

 1. Proficiat, geniet er van! Ik herinner me dat gevoel ook nog. 2 jaar verder voelt het alsof het bijna nooit anders is geweest. Al blijven er ´nog altijd wat klusjes over die we nog gi´ngen doen als we verhuisd waren…

  1. Het inrichten is hier gelukkig al voor een groot deel gebeurt, want eigenlijk vind ik dat niet zo fijn, dat geeft me keuzestress haha!

 2. Ah, zo fijn! Geniet maar van het huis en het resultaat van al het harde werk. En super dat je naar Pink gaat. Ik heb te lang getwijfeld en nu is het uitverkocht. Dammit!

  1. Bedankt! Ik heb niet lang getwijfeld, ben al zo lang superfan 🙂 En ik had ook niet verwacht dat het zo snel uitverkocht zou zijn.

 3. Wat heerlijk dat je eindelijk verhuisd bent! En ik snap wel dat je nog even moet bijkomen van alle stress. Gelukkig is daar juni om naar uit te kijken 🙂

 4. Yes! Zo tof dat je verhuisd bent! 😀
  Hopelijk voelt het snel echt als thuis. Leuke plannen ook voor juni!

 5. Wat fijn dat je verhuisd bent! Ik duim dat het snel als een thuis mag aanvoelen 🙂 En wat een leuke plannen zeg voor juni. Geniet er daar van!

 6. Wat fijn dat je verhuist bent. Gefeliciteerd.
  Hoppe is het gevoel al beter en ben je ook al meer uitgerust.
  Ik ken het gevoel als je niet goed geslapen hebt, hier is dat ook zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *