Close
Wat ik ga doen na de verhuis
cof

Wat ik ga doen na de verhuis

5 jaar een eigen huis bouwen, dat vreet bijzonder wat tijd en energie. Tijd en energie die ik dus normaal gezien de komende weken/maanden opnieuw ga terugkrijgen en eindelijk aan andere dingen ga kunnen besteden. Ik maakte alvast een inspiratielijstje :).

 • Bloggen en schrijven. Jes, het vet is hier een beetje van de soep geweest de laatste tijd dus hoog tijd om dit opnieuw op te pikken. Ik heb ook nog heel wat ideetjes voor de boekenblog en de nieuwsbrief die ik bij gebrek aan tijd nog niet heb kunnen uitwerken. Hopelijk kom ik ook terug in een schrijf- en inspiratieflow, want ik heb het toch wel wat gemist.
 • Journallen. Ik kocht de laatste tijd best veel stationary, maar heb er nog niet zoveel mee kunnen doen. Daarnaast wil ik echt meer gaan journallen om mijn hoofd leeg te schrijven en hier een routinemomentje van maken.
 • Afspreken met vrienden. Want sommigen onder hen heb ik al schandalig lang niet meer gezien. Ik wil echt terug wat quality time met hen gaan doorbrengen en niet zomaar even snel snel afspreken zoals de laatste jaren soms wel (of soms zelfs niet, danku corona) het geval was.
 • Structuur zoeken. Een nieuw huis, een nieuw leven wordt wel eens gezegd. Dus ik wil vooral ook mijn tijd nemen om op zoek te gaan naar een structuur die voor mij werkt.
 • Musea bezoeken, met of zonder de museumpas. Als weekenduitstapje. Heerlijk.
 • Terug thuis pilates oppakken zoals tijdens de lockdowns. Deed altijd heel goed voor mijn kantoorlijf.
 • Ontdekken wat ik met mijn vrije tijd wil. Klinkt misschien een beetje bizar, maar ik heb de laatste vijf jaar niet bewust ergens tijd in kunnen stoppen (behalve in het huis). Dan heb ik het over nieuwe dingen leren, cursussen volgen en dat soort dingen. Als ik dus binnenkort weer wat nieuwe energie heb wil ik wel eens bekijken wat ik graag nog zou willen doen, los van het werk. En daar gewoon voor gaan. Misschien is dat pottenbakken, een taal leren of toch ooit iets in bijberoep starten. Misschien is het iets helemaal anders ;).
 • Boeken lezen, liefst in de zon :).
Chille avondjes zoals deze staan ook op de lijst.
 • Spontane dingen doen, ergens impulsief naartoe gaan. Lijkt me ook wel eens leuk om een lege zaterdag te hebben en die te kunnen vullen zoals we willen.
 • Ook eens gewoon een hele namiddag in de zetel naar de koers kijken onder een dekentje zonder te denken ‘ik moet dit of dat nog doen’.
 • En ongetwijfeld nog 100 andere dingen ;).

Nog even geduld zeker?

11 thoughts on “Wat ik ga doen na de verhuis

 1. Ha dit lijkt op mijn lijstje Wat ga ik doen na de studie?
  Ik heb serieus een lijstje op mijn telefoon aangelegd met dingen die ik graag zou willen doen als ik mijn studie heb afgerond. Grappig: bij mij staan er wat klusjes in huis op, zoals opnieuw schilderen en behangen. En bij jou lees ik juist bijvoorbeeld een taal leren ๐Ÿ™‚

 2. Lijkt me zo fijn om je tijd weer aan andere dingen te kunnen besteden. Maar je hebt de afgelopen jaren wel een enorm bijzonder project afgerond!

 3. Dat lijkt me zo’n tof vooruitzicht! Leuk lijstje en zot dat na vijf jaar kan verhuizen! Veel plezier ermee ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *