Close

Zomerperikelen

Het is geen geheim dat de zomer mijn favoriete seizoen is. Alle hittegolven en drukte ten spijt, ik hou gewoon van de zomerse vibe en het gevoel dat alles kan. Maar dat de zomer niet altijd peis en vree is, moet ik zeker ook toegeven. Een overzicht van een gemiddelde zomerdag ten huize GoAnnelies:

Ik vind niets leuker dan met een boek in mijn tuin liggen. In de schaduw bij voorkeur. Of toch in de zon vandaag? Misschien half-half?

Mmm, er is wat wind, misschien moet ik mijn ligzetel in de andere richting draaien?

Jes, dit is het perfecte plekje. Tijd om mijn boek open te slaan.

Ah, de buurman moet per sé nu zijn gras afrijden se…

De zon is achter de wolken. Brr, het is ineens veel kouder.

Amai, nu is de zon is te fel. Mijn boek verblindt me. Ik moet even mijn zonnebril gaan halen.

Das beter. Verder lezen. Of had ik me toch niet beter eerst ingesmeerd?

Eigenlijk is zo in de zon liggen toch beter met een drankje erbij he? Even halen.

Verdomme, het zit hier vol wespen. Laat mij gerust!

Nu is de zon weer achter de wolken. Ik ga naar binnen.

*Leest binnen eindelijk in haar boek*

Herkenbaar? 🙂

Geniet van het zonnetje ☀️

0 thoughts on “Zomerperikelen

  1. Haha, zeer herkenbaar! Ik smeer me doorgaans goed in, maar ik heb een hekel aan dat geklieder met zonnecrème elk jaar.

  2. Haha ik draai mijn ligzetel constant een andere richting uit, maar dan wel met de zon mee 😀 Ik heb al veel in de zon gezeten, maar de laatste week is er wat bewolking en da’s zo van dat weer waarin ik me dan buiten zet, een halfuur volhoud, terug naar binnen ga en hop, daar is de zon weer. Urgh haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *