Close

Wat me bezighoudt #3

Soms is de beste manier om weer een beetje aan het schrijven te raken gewoon om te beginnen met het nu te beschrijven. Dus vandaag even het klassieke format van een allegaartje van dingen. Dit is wat ik de afgelopen weken heb gedaan.

Geademd
Ik heb een aantal heel vermoeiende weken (maanden zelfs?) achter de rug, maar sinds juli is de storm precies wat gaan liggen. Mijn hoofd is veel rustiger en ik begin terug ademruimte te krijgen voor heel wat dingen. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik kan met stip zeggen dat het goede weer dat we al een hele tijd hebben mij er echt heeft doorgesleurd dit voorjaar.

Geboekt
Die ademruimte heeft er ook voor gezorgd dat we met veel goesting een vakantie hebben gepland midden augustus. We trekken voor 5 nachten naar Bilbao. Waar? Wel, Baskenland. Spanje dus. In het noorden. De bedoeling is om Bilbao als uitgangsbasis te nemen, maar ook eens naar San Sebastian en de Baskische kust te gaan. Het voordeel aan laat boeken is dat ik al binnen minder dan een maand vertrek en daar heb ik zoveel zin in.

Gelezen
Gek genoeg heb ik niet het gevoel dat ik heel veel gelezen heb. Maar ik sta toch maar mooi 6 boeken voor op schema en lees heel wat goede boeken uit. Ik heb nog niet echt de flow gevonden om in de tuin in de zon te lezen, maar ik maak er wel elke dag bewust een uurtje tijd voor.

Getest, maar negatief
Nadat het lief in Londen een portie corona bij had als souvenir (of dat denken we toch), testte ik negatief. Wanneer ik dan twee weken later voor het eerst in twee jaar tijd eens echt symptomen had, testte ik opnieuw negatief. En na twee dagen keelontsteking voelde ik me opnieuw prima. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog wel eens aan de beurt ga komen, en waarschijnlijk op een ontzettend ongewenst moment.

Geverfd, maar toch vooral geplamuurd en geschuurd
Aan al die mensen die mij de laatste maanden toefluisteren dat verven toch één van de leukste dingen is aan verbouwen, want je bent aan het afwerken… Wel, jullie mogen het hebben. Ik heb ontdekt dat ik een bloedhekel heb aan schuren en plamuren én aan stressen over het feit of de verf nu goed gelukt is op deze muur of we toch nog wat meer hadden moeten uitstrijken.

‘Nog niet’ geantwoord op de vraag wanneer ik ga verhuizen
Want ja, we zien wel. We zijn dan wel aan de afwerking begonnen, maar zo zonder elektriciteit en water is het nog niet echt bewoonbaar.

Geluisterd
Naar de nieuwe single ‘irrelevant‘ van P!nk die niet geheel ontoevallig over vrouwenrechten gaat. Ik luister al 20 jaar naar haar muziek en ik groei precies echt mee met haar liedjes. Of is het haar muziek die meegroeit met mij (ook al is P!nk zelf nog wel heel wat ouder)? Girls just wanna have rights.

Et voila, hoog tijd om wat van de zon te gaan genieten nu :).

Hoe gaat het met jou?


0 thoughts on “Wat me bezighoudt #3

  1. Uhm wie zijn die mensen die verven tof vinden? Ik vind dat echt geen tof jobke. Misschien de eerste laag (zonder al de voorbereiding :p) maar daarna steekt het toch wel tegen.

  2. Ik wou absoluut niet zelf verven, dus wij hebben een schilder gevraagd haha. Nog geen spijt van als ik het zo lees 😀 En oh Bilbaooo, geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *