Close
Lichtpuntjes #24
rhdr

Lichtpuntjes #24

Nu in oktober de dagen twee uur sneller donker zullen worden, is het eens zo belangrijk om de lichtpuntjes te blijven zien. Dus gaan we nog eens een lijstje maken met wat me de afgelopen tijd gelukkig maakte:

 • Een dagje naar Antwerpen, voor een bezoek aan het Rubenshuis en een etentje met een vriendin.
 • Lekker gaan uiteten voor mijn verjaardag.
 • Weer naar kantoor gaan. En dat in combinatie met toch nog af en toe thuiswerken volgens mijn eigen ritme.
 • Terug erop uittrekken met de trein.
 • Een dikke klepper zoals ‘World without end’ van Ken Follett kunnen (uit)lezen.
 • Een eerste avond met zijn allen samen op kantoor. Met goede catering en babbels.
 • Het gevoel nadat dingen waar je je zorgen over maakte toch weer allemaal goedkomen.
 • Hamilton, nog steeds on repeat.
 • Terug naar de dansles en merken dat ik dat echt gemist heb. Ik heb er goede hoop op dat we eens een jaar kunnen uitdansen.
 • Het huis is eindelijk gevoegd en het was even wennen, maar nu vind ik het echt prachtig. De buitenkant is nu ook echt klaar (de binnenkant nog niet, nope, nog een jaar geduld!).
 • Terug naar kantoor is ook naar de bib onder de middagpauze. Of af en toe eens lunchen met collega’s. Heerlijk!
 • Een ex-collega, die ooit samen met mij is gestart, en nu terug bij ons komt werken. De juli-2016-squad is weer compleet.
 • Het jaarlijkse weekend met werk beginnen plannen. We gaan voor een herfsteditie die potentieel koud of regenachtig kan zijn, maar het feit dat het eindelijk weer kan is geweldig. (Het vorige teambuildingsweekend stond gepland het eerste weekend van de eerste lockdown in maart en is logischerwijs toen net niet doorgegaan.)
 • Een fan-tas-tisch WK wielrennen in eigen stad! Ik was zo kapot achteraf, maar het was het waard. Ik heb al mijn heldinnen uit het vrouwenwielrennen van dichtbij gezien.
 • Een prachtige Parijs-Roubaix voor vrouwen ook. EINDELIJK.
 • En het cross-seizoen dat weer gestart is. En nu stop ik over de koers, beloofd!

Euhm, ok, dan ben ik nu inspiratieloos vrees ik :D.

En wat zijn jouw lichtpuntjes?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #24

  1. Ja, we hebben echt een hele fijne groepssfeer en ik organiseer het mee dus ik vind het wel fijn :). Ik probeer ook echt wel rekening te houden met het feit dat er wat meer introverte mensen mee gaan (inclusief mezelf) en dus zorgen we voor balans in het programma. Het is ook niet verplicht, dus niet iedereen gaat mee.

 1. Aaah, de koers! Inderdaad, eindelijk Parijs-Roubaix voor vrouwen, doch er is nog wel wat werk aan de winkel. Dat prijzengeld was om van te gaan huilen!

 2. Ik merk ook dat ik thuiswerken weer nog meer apprecieer nu het niet meer de standaard is! En ik ben ook terug iets meer aan het lezen, hopelijk blijft dat zo, want in het najaar doe ik dat niet veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *