Close
Bucket list voor de zomer
cof

Bucket list voor de zomer

Ik weet niet meer goed wie er vorig jaar mee is begonnen. Maar verschillende bloggers, waaronder ikzelf maakten toen een bucket list voor de zomer. Het lukte me in 2019 om ongeveer 75% van de zaken af te strepen en dat in een drukke bouwzomer.

Ik was het eigenlijk alweer helemaal vergeten, tot Annelies opnieuw haar bucket list publiceerde. Omdat COVID-19 voor een licht andere zomer zal zorgen en er nog steeds werk is aan #projecthuis, lijkt het me leuk om ook voor 2020 wat zaken op te lijsten. Ik geef mezelf deze keer wel wat meer tijd: t.e.m. eind september. Ik ga er vanuit dat ik in juli nog wat moet wennen aan alle versoepelingen en dat ik nog iets meer in mijn kot zal blijven (ook door deadlines op de bouw).

Hier gaan we!

 • Naar een museum. Deze is eigenlijk wat valsspelen, want ik boekte al tickets voor de Rodin tentoonstelling in Museum M in juli. Maar ik hoop stiekem toch ook nog een tweede museum mee te pikken.
 • Gaan wandelen in de natuur, dicht of verder van huis. Ook deze mag meer dan één keer ;).
 • Enkele dagen naar zee. Zonder zee geen zomer. Ik hoop ook op dagen aan zee met een veilig gevoel. Dus ik ga afwachten hoe de drukte aan de kust evolueert.
 • Met vrienden afspreken. Want het is evident dat dit al wel even geleden is.
 • Een daguitstap naar de Franstalige kant van België. Stiekem droom ik van een bezoek aan de abdij van Villers-la-Ville. Maar ook bij Shirley zag ik een stukje Wallonië passeren dat ik nog niet kende. En een dagje wandelen in de Ardennen zie ik ook wel zitten.
 • Ergens street art gaan spotten. In het ‘slechtste geval’ doen we eens de hele tour in Leuven, Ann heeft daar bv. leuke blogposts over geschreven. Maar een dag in Gent of Antwerpen lijkt me ook tof. Of Mons, want naar het schijnt is de scene daar ook boeiend.
 • Het laatste Outlanderboek lezen (met het bloed van mijn hart, in het NL zijn dit twee boeken van samen 1.188 pagina’s. Maar ik tel dit maar als één boek zoals het in het Engels origineel is bedoeld). Dit puntje is afhankelijk van de beschikbaarheid in de bib. En ik weet nu al dat dit voor een immens zwart gat gaat zorgen (het volgende deel is nog niet uit), maar bon.
 • Ongeveer 1x per week naar kantoor. Anders geraak ik niet in de bib, haha! Maar ook voor de afwisseling met thuis en voor een babbel met de aanwezige collega’s.
 • Terug wat minder in mijn hoofd leven en meer in het moment.

Zo, geen al te lange lijst. Ik denk dat deze al voldoende uitdaging biedt.

Heb jij al zomerplannen?

0 thoughts on “Bucket list voor de zomer

 1. Leuuuk! Ik ga ook een week met mijn lief naar zee, en een week met mijn ouders. Ik hoop op mooi weer, dan ben ik daar echt graag. Een week regen wordt wel ne mindere. En de afvaart van de Lesse, dat wil ik ook nog heel graag eens doen 😀

 2. Dus tijd dat ge nog eens naar kantoor komt zegt? 😉
  Een dagje Ardennen staat hier ook nog op de planning maar het lijkt er maar niet van te komen voorlopig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *