Close
Lichtpuntjes #2

Lichtpuntjes #2

Vandaag wil ik een nieuwe rubriek introduceren. Ik schreef al een heel tijdje geleden hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen, maar eigenlijk zijn er elke dag lichtpuntjes om even bij stil te staan. Vanaf nu wil ik ook op regelmatige basis zo’n dankbaarheidslijstje schrijven. Ik vind dit ook altijd super fijn om te lezen bij andere bloggers, dus nu is het mijn beurt 😉

Gent.jpg

Mijn blijmakers van de afgelopen tijd:

  • Op nummer één natuurlijk mijn huidig weekje vakantie, met daarin eindelijk mijn langverwachte trip naar Londen. Ik doe mijn job heel graag, maar na maanden dag in dag uit werken, met enkel een weekend ertussen, voelt het zo zalig om eindelijk eens week voor mezelf te hebben. Het gaat ook weer veel te snel om zijn natuurlijk.
  • De lente. Ik vind dat de winter zeker zijn charme heeft, maar dat zonnetje van de afgelopen dagen doet zo’n deugd! En stilletjes aan beginnen ook de bloesems aan de bomen te komen en wordt het langer licht ’s avonds. Mooiste seizoen in de natuur vind ik dat.
  • Tijdens een werktripje naar Gent toch nog even onverwacht langs de grote bezienswaardigheden struinen en Gentse neuzen kopen voor de collega’s. Ik was er al een jaar niet meer geweest, maar damn wat is en blijft Gent een geweldig stad. Ik moet dringend terug voor een langer bezoek.
  • Mijn collega’s. Want ik weet dat met plezier gaan werken geen evidentie is. En of we nu gaan escape roomen, Time’s Up spelen of gewoon achter onze bureau zitten. Ik heb steeds een grote smile tot achter mijn oren. En ik heb het gevoel dat dit niet de laatste keer zal zijn dat hen in deze rubriek vermeld!
  • Live actionfilms van Disney. Ik ga hiervoor echt altijd naar de cinema en het heeft nog nooit teleurgesteld. Maar Beauty & The Beast, moet je echt gaan kijken. Deze film is nog een klasse beter dan de rest. Je wordt er zo nederig, vredevol en gelukkig van. Disneyfilms uit de mode? De wereld kan best nog wel een beetje moraal en magie gebruiken denk ik dan.

Wat maakte jou de laatste tijd gelukkig?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #2

  1. Nog altijd chapeau dat ge het negen maanden zonder verlof hebt uitgehouden. Ik vond januari zonder één dag verlof al een hel om door te komen 🙂
    Ik probeer het lief al een tijdje te overtuigen om naar Beauty & the beast te gaan. Al vind ik tekenfilms doorgaans leuker dan echte-mensen-films.
    En jeeeeej voor Gentse neuzen! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *