Close

1 jaar GoAnnelies

Ik vier vandaag een beetje feest! Exact 1 jaar geleden kwam namelijk de eerste blogpost online op Goannelies (dat was deze). Ik vier dus het eenjarig bestaan van deze blog. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik na een jaar nog altijd zoveel zin zou hebben om elke week een nieuw stuk te publiceren. Maar inmiddels is dit mijn 46ste post en streef ik ernaar om elke week iets online te zetten.

P1040068
Macarons voor iedereen!

Ik heb altijd graag geschreven, maar het laatste jaar is schrijven een ‘must’ geworden. Ik schrijf nog liever dan vroeger en haal er door te bloggen nog meer voldoening uit. Passie als toverwoord is nog steeds het motto van deze blog en als bij toverslag is bloggen nu een extra passie geworden.

Het doel van deze blog was het creëren van soort online oefenboek van de copywriter die ergens diep vanbinnen in mij schuilt. Ik merk nu al dat mijn schrijfstijl veranderd is, daarom niet verbeterd, maar ik ben anders gaan schrijven. Ik ben nog steeds mijn eigen stijl aan het zoeken, maar GoAnnelies laat mij toe om hier volop mee te experimenteren. GoAnnelies is niet alleen maar een oefenboek, het is een online uithangbord geworden van wie Annelies is. En daar ben ik blij mee.

De vele persoonlijke stukjes, of net de grappige, de inhoudelijke posts over mijn opleiding, de mindstyletips of mijn liefdesverklaringen voor het veldrijden. Allemaal maken ze deel uit van wie ik ben en waar ik van hou. En dat is de enige trend waar ik mee verder wil. De onderwerpen zullen misschien nog maandelijks veranderen, maar het zal steeds mijn persoonlijkheid weerspiegelen.

En dan zijn jullie er nog. Mijn lezers! Soms zijn jullie met velen, soms met wat minder. Maar ik doe dit niet voor de statistieken. Het belangrijkste vind ik jullie feedback. Ik heb het afgelopen jaar veel reacties gehad op mijn blog in het algemeen of op specifieke stukken. Er was geen enkele negatieve bij! Jullie enthousiaste reacties zorgen ervoor dat ik elke week opnieuw weer iets moois wil schrijven. Of ik jullie nu in het echte leven ken of niet, jullie feedback helpt mij enorm verder. Bedankt daarvoor!

Volgende week komt er eventjes geen stuk online, ik geniet namelijk van een laatste weekje vakantie voor ik begin te werken! En ondertussen drink ik een glaasje op mijn eerste blog anniversary 😉

Blijf mij ook zeker feedback geven. Wat vinden jullie van GoAnnelies? Wat is er goed? Wat kan beter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *