Close
Lichtpuntjes #10

Lichtpuntjes #10

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor die kleine alledaagse dingen die je blij maken. De lichtpuntjes die je door donkere of moeilijke periodes helpen, maar eigenlijk zijn er elke dag kleinere blijmakers om even dankbaar voor te zijn.

Het zijn drukke weken. Ik ga op het werk van meeting naar meeting met amper tijd om iets op te volgen tussendoor. Tot overmaat van ramp werd ik afgelopen week lichtjes ziek. Geen buikgriep zoals de meeste collega’s gelukkig (waardoor ik nog wat meer meetings had dan normaal want invallen), maar keelpijn en een algemeen gevoel van zwakte. Mijn type ziekte eigenlijk, want ik heb meestal gewoon dat, niet genoeg om thuis te blijven. Dus het werd een weekje doorbijten en om 18u in bed duiken. Gelukkig stonden de afgelopen garant voor enkele fijne lichtpuntjes!

 • Onze vakantie naar Malta was echt fantastisch. Het is misschien niet het land dat het hoogste stond op de bucketlist, maar het was perfect om een week alle zorgen te vergeten. En vooral Gozo heeft me aangenaam verrast.
 • Me beter voelen dankzij de B12-supplementen.
 • Een dagje wellness voor mijn verjaardag. Het was weer veel te lang geleden. Ik maak er te weinig tijd voor.
 • Een paar echte goede historische fictieboeken lezen. Love it!
 • Het wat onverwachte tripje naar Berlijn omdat het lief naar een conferentie ging daar. Ik nam een extra dagje verlof en dankzij Ryanair nog eentje extra om toch maar een vliegtuig te hebben (maar daar gaan we niet over klagen, want dit is een positief bericht!) en beleefde drie dagen de geneugten van de Duitse hoofdstad.
P1140561.JPG
Het was prachtig najaarsweer in Berlijn
 • Een initiatie in curling met de collega’s. Vegen is moeilijker dan je denkt en die verdomde curl in die ring krijgen ook.
 • Het dansjaar dat opnieuw is begonnen.
 • De indian summer, what’s not to love?
 • Een nieuw tripje naar Londen plannen met het lief, want de Eurostar had een toffe promotie. Londen is altijd een goed idee!
 • De eerste crossen van het seizoen, die toch weer spannender zijn dan iedereen op voorhand had gedacht.
 • Projecten op het werk die ondanks alle drukte en chaos toch goed lopen en klanten die dus tevreden zijn.
 • Eindelijk die trouwoutfit vinden (no worries, ik ga niet trouwen!). Mijn nieuwe wat magerder lichaam (als gevolg van het B12-tekort) en ik zijn nog niet echt dikke vrienden. Maar stilaan begin ik er aan te wennen dat alle maten anders zijn en in mijn nieuw kleedje zie ik er echt goed uit, nah!
 • Te horen krijgen dat je met het werk een weekendje naar Londen gaan. Jep, twee keer Londen in een maand, u leest dit goed!

Wat maakte jou happy de laatste tijd?

0 thoughts on “Lichtpuntjes #10

 1. Inderdaad, soms zie je het even niet zitten en als je dan dankbaar bent voor de leuke momenten, ziet alles er terug meer klaar uit. Ik ben gelukkig als ik met mijn dochter samen een oude tekenfilm kijk of als ik een vriendin aan telefoon heb. Een uitstapje met de familie of gaan winkelen. De kleine dingen maken ons het gelukkigst, niet waar?

 2. Ik word blij van op stap gaan, ik ben dan ook blij dat ik woensdagavond naar George Ezra ga kijken in de Lotto Arena. Al hoop ik dat ik me tegen dan beter voel, ik word ook een beetje geplaagd door een verkoudheid en keelpijn. Veel beterschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *